perjantai 1. kesäkuuta 2012

Raparperia

Anopin pihassa on valtava raparperipuska. Olemme sopineet, että pidetään hillotalkoot joku päivä. Raparperihillo on ihan mielettömän hyvää! Varsinkin jos siinä on hurjasti sokeria.
Meidänkin pihassa kasvaa raparperia. Ne ovat hivenen onnettomammassa jamassa, olivat hautautuneet muun kasvillisuuden sekaan. Saa nähdä saadaanko mekin ne kasvamaan paremmin.

Tässä kuvassa neidillä on Riihipeikon mekko ja Mexxin silkkihuivi.  Olenko muistanut sanoa, että tänään alkoi kesäloma? IHANAA! Kolme kuukautta kotona... Tämä taitaa olla viimeinen kesä tällaista luxusta. Otin tosin muutaman kesäkurssin, että saan kerättyä opintopisteitä. Ne ovat verkkokursseja, joten eivät vaikuta kotona oloon. Ihana olla lasten kanssa ja palata hetkeksi kotiäitielämään. Tekemistä kyllä riittää.


Huomenna mieheni serkkutytöt pääsevät ylioppilaiksi. En vielä tiedä mitä pukisin päälleni! Aloin muuten viime hetken päähänpistosta ompelemaan heille silkkihuiveja. Saan aina viime metreillä ihme inspiraatioita. Ihania juhlia kaikille, joille niitä on tiedossa!

Ei kommentteja: