torstai 21. kesäkuuta 2012

Mysteerilaukku

Joopa joo. Juhannuksen ruokaostosten lomassa käväisin Kontissa. Löysin 50-luvun nahkalaukun, 60-luvun nahka-avokkaat ja paljettimekon. Mutta ei nyt niistä enempää. Eniten mietityttää tämä laukku! Minun taktiikkani kirppareilla ym. on aina se, että etsin laadukkaita materiaaleja. Nyt kohdalle osui ihanaa nahkaa oleva laukku. Siis sellaista paksua ja pehmeää, käytössä vain parantunutta. Laukussa on erikoinen metallihammas kiinnitystä varten. Pientä kulumaa nahassa on, mutta ei mitään sellaista, mitä ei hoitoaineella saisi uudistettua. Otin laukun, ja sitten vasta kiinnitin huomiota näihin sivuihin. Selkeää Burberryn kuosia. Epäilykset nousivat mieleeni. Sisältä en löytänyt mitään muuta lappua kuin kuluneen "genuine leather". Vetoketju on ykk:n, mikä kyllä viittaa siihen, että ei olisi feikki. Mutta voisiko tämä olla aito? Laukun sisällä on kännykkäkolo, vetoketjullinen pikkutasku ja nahkainen klipsi avaimia varten. Minulla on muutama Burberryn huivi ja vaate, mutta ei yhtään laukkua. Koska laukku maksoi vain 3€ ja oli hyvänlaatuista nahkaa, ostin sen...

Onko ketään laukkuasiantuntijaa paikalla, joka osaisi kertoa, teinko hyvän löydön vai en?
7 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Olematta minkäänlainen laukkuasiantuntija väitän että teit löydön. Oli aito tai ei, laukku on tosi söpö!

Anna kirjoitti...

Niin on, pidän tämän väristä ja mallista, tänne mahtuu yllättävän hyvin tavaraa!

Eirene kirjoitti...

Onpa nätti! :) Jos mietityttää, voisit kysäistä asiasta Purseforumilta (forum.purseblog.com)? Siellä osaavat varmasti autentikoida ja kertoa ehkä mallin nimenkin. :)

Anna kirjoitti...

Ok, sinne pitää ilmeisesti rekisteröityä...Mut vaikutti aika pätevältä foorumilta!

Petriina kirjoitti...

Purseforumia suosittelen minäkin ! Kerro sitten, että mitä mieltä olivat.

Kuvia paljettimekosta vaaditaan ! ;)

Tara kirjoitti...

En kyllä ole mikään asiantuntija, mutta nuo ruutukuviot ovat symmetrisesti. Feikeissähän ne ovat miten sattuu. Luulen, että teit löydön.

Anna kirjoitti...

Myös laukun toisella puolella ruutukuvio menee täsmällisesti. Aika mahtava löytö kolmella eurolla, jos tämä on aito!
Tyylillisesti laukku on mielestäni 90-lukua tai 2000-luvun alkua.