maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kukonaskelkuviota ja värimalleja

Rakastan mustavalkoista kukonaskelkuviota. Minulla on kolme takkia tällaista kuosia, kolme hametta ja yksi paita. Tämä kuvissa oleva hame löytyi Hennesin alesta kympillä. Neule on Repeat Cashmeren.
Hain vähän värimalleja...Jotain sinertävää on saatava jonnekin. Mietin myös eteiskäytävän maalaamista, mutta siihen taidan valita jonkun hillityn vihertävän sävyn. Lempisarjassani Pan Amissa on huikeita sisustuksia, eilinen jakso oli todella inspiroiva!


4 kommenttia:

Lora kirjoitti...

Itsekin pidän kukonaskeleesta, mutta usein se yllä tulee jotenkin liian puettu olo jos yrittää tavallisena arkena. Siitä tunteesta kun pääsisi eroon niin siinä olisi yksi oma ikisuosikkini. Olet onnistunut hyvin tuossa yhdistelmässä, jospa saisin inspiraatiota...

Minna kirjoitti...

Pan Am on aivan ihana. Puvustus on ihan käsittämätön, ällistelen sitä joka jaksossa. Jokainen asu sopisi vielä myös nykypäivään! Yksi lemppareista ehdottomasti!

hietzu kirjoitti...

Vitsi etten voi olla ihastelematta tyyliäsi! On hienoa kun olet löytänyt tyylisi ja kannat sen upeasti! Inspiroit meitä "massaan sulautujia" :)

Anna kirjoitti...

Lora: Kiitos! En minä pidä tätä kauhean juhlavana...Enemmänkin vain klassisena.

Minna: Minäkin vain ihastelen kaikkea niin paljon, että välillä juoni on ihan sivuseikka...

hietzu: Kiitos!!!