perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kirppislöytöjä

Oli hyvä reissu kirpparille. Ostin meidän neidille ihanat valkoiset italialaiset sandaalit. Löysin myös kivan Espritin neulemekon ruusukkeella, Benettonin cashmir-neuleen (4€), huikean paljettipaidan silkkivuorella (2,5€), joka painaa kuin synti ja päsee tuunattavaksi. Pakko oli ostaa myös Ritva Fallan beige neulepusero neljällä eurolla, koska materiaali oli ihanaa silkki-puuvilla sekoitusta. Niin ja muutama rouhea nahkainen käsikoru.
Tässä nyt osa hankinnoistani.

jälkkäri...

3 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Hei,

Löysin blogisi vasta äskettäin ja tykästyin heti:-)
Mitkä ovat mielestäsi Lahden parhaita kirppareita, mistä tekee hyviä löytöjä?

-Marketta

Anonyymi kirjoitti...

En tiennyt että olet alkanut bloggailla uudelleen! Ja kasvojen kera. :) Ihanaa! Eksyin jonnekin keskusteluun ja siellä kävi ilmi tämä asia.

Tiina

Anna kirjoitti...

Marketta: Mun mielestä Lanttila on paras, tai en mä ole edes nyt oikein käynyt missään muualla... Lanttila on niin iso, että siellä voi olla mitä vaan ;) Ja lauantai-aamuisin torilla voi tehdä löytöjä..Jos vaan jaksaa herätä tarpeeksi aikaisin.
Kaiholla muistelen sitä vanhaa keskustan Femmatoria, se oli huippu. Kontit on kans aika hyvät paikat tehdä satunnaisia löytöjä.

Tiina: Joo, mä palasin kasvoilla. Ehkä se pään katkaisu vaikutti muhun alitajuisesti:) Parempi olla ihan kokonaan itsensä.