torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesäruokaa

Teimme tänään ihanaa kesäruokaa. Grillattiin kokonainen siika, jonka täytin salvia/kevätsipuli/voimössöllä. Siika jää helposti kuivaksi, joten täyte piti huolta siitä, että niin ei todellakaan käynyt. Varhaisporkkanat ovat taivaallisia grillattuna, varsinkin kun ne valelee voilla ja hunajalla. Päälle vielä ripaus suolaa, niin siitä ei porkkana enää paremmaksi voi tulla.
En ole mikään perunan ystävä, mutta tätä salaattia teemme joka kesä varhaisperunoista, ja kyllä toimii. Varhaisperunat puolitetaan ja paistetaan uunissa kypsäksi. Ennen uunia ne maustetaan suolalla ja öljytään. Kun perunat ovat jäähtyneet, niihin sekoitetaan majoneesia ja turkkilaista jogurttia. Sekaan vielä reilusti kevätsipulin vartta, mustapippuria ja murennettua fetajuustoa. Niin ja ripaus limeä...



 
 




1 kommentti:

Amanda kirjoitti...

Miten herkun näköistä ruokaa! Muutenkin ihana blogi sinulla. :)