sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Keltainen mekko

Ostin tämän keltaisen Benettonin mekon aikanaan "raskausmekoksi", jos nyt muistan oikein. Tämä on venyvää ja kivasti laskeutuvaa paksua puuvillaneulosta. Onlysta ostettu nahkavyö sopii tähän hienosti. Aika retroa.
Flunssa vaivaa vielä vähän. Nenä valuu ja silmät ovat ihan turvoksissa. Kylmetin itseni toissapäivänä. Meidän takapihan terassilla on petollisen lämmin, koska siihen ei tuule. Luulin, että ulkona on tosi lämmintä, ja kauppareissulla tulikin vilu.
Iskun vanhat tuolit on ostettu Kontista hintaan 12€/kpl. Näistä tulee tosi hienot, kun nämä verhoillaan uudelleen. Malli on kaunis ja yksinkertainen.Ps. Illalla tulee postaus mun toisesta kirppislöydöstä, leveähelmaisesta pallomekosta! Nyt se roikkuu vielä narulla kuivumassa.

8 kommenttia:

Citypulu kirjoitti...

Hei Anna,
löysin blogisi joitain viikkoja sitten. Sinulla on hieno tyyli ja todella kauniit sivut. Myös kissat ovat ihania kun ne vilahtavat kuvissa. Olen suuri kissojen ystävä ja koirienkin myös. Pikkupentu on suloinen! On kivaa lukea mitä löydät Lahdesta kirppiksiltä, olen itsekin sieltä kotoisin, vaikka olenkin asunut pitkään pääkaupunkiseudulla.
Vaatemakusi on kovasti omani kaltainen, vaikka olen huomattavasti sinua vanhempi. Yhdistelen vanhaa ja uutta, tuunaan ja ompelen. Ihanaa insipiroitua kuvistasi! Jatkan varmasti blogisi seuraamista. Itse en vielä ole uskaltanut laittaa kuvia mekoistani, vaikka niitä kymmeniä kaapissa odottaakin.
Hyvää sunnuntaipäivää ja pikaista paranemista!
Terveisin, Citypulu

Minna kirjoitti...

Tuoli näyttää ihan siltä, kuin se hymyilisi :D

Onneli kirjoitti...

Toi keltainen mekko on niin ihana! Jotenkin hämärästi sen muistan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin kaunis mekko, värikin on aivan loistava!

Sara kirjoitti...

Todella kaunis mekko! Sopii sinulle ! :)

Anna kirjoitti...

Citypulu: Kiitos tosi paljon! Kissat ovat aikamoisia linssiluteita ja yleensä vain parkkeeraavat kameran eteen. Urhokaan ei varsinaisesti kuvausta väistele :D
Olisi kiva lukea blogiasi, en vain hiffannut profiilistasi mikä se on...

Minna: Niin näyttää!

Onneli: Oon tästä joskus ennenkin postannut..Muistan selkeästi että yhdistin tähän yhden villaviitan.

Anonyymi: Kiitos!

Sara: Kiitos sinullekin!

Sanna kirjoitti...

Tästä mekosta tuli mieleen, kun ensimmäisiä kertoja tätä esittelit, niin kolusin Benettonin liikettä läpi ko. mekon toivossa, sinun innoittamanasi, mutta en löytänyt sitä :( Se on kyllä ihana! Ja sinä olet ihana, kun aloitit bloggaamisen uudelleen. Kiito siitä!

Anna kirjoitti...

Sanna: Harmi että et löytänyt mekkoa! Kai niillä vaihtelee myymälöittäin valikoimat. Tämä on ollut hyvä ostos, vaikkei tulekaan pidettyä hurjan usein... Tarvii olla aina keltaisella tuulella, että mekon voi laittaa päälleen!