maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kaappien järjestelyä

Meillä oli muuton jäljiltä yksi komero täynnä sekalaista roinaa. Siivosin sen, ja päätin vallata sen kengilleni ja laukuilleni. Komerossa on lattiasta kattoon vetohyllyt, joihin menee kenkiä kahteen riviin. Käytännössä joiduin laittamaan kenkiä myös päällekkäin, koska niitä on liikaa. Komerossa on myös vaatetanko, johon ripustin kenkälokerikkoja ja kausitakkeja roikkumaan. Takkien alle laitoin saappaita siististi riviin. Ylähyllylle sain laukkuja ja hattuja. Pientä säätämistä komero vielä kaipaa, mutta periaatteessa se toimii.

Vaatehuoneessamme ei ole vielä mitään hyllyjä tai liukuovisysteemeitä. Remontin yhteydessä sieltä purettiin kaikki hyllyt ja kaapit. Vaatehuone oli tosi sokkeloinen. Halusimme sinnekin valkoisen epoksilattian, joten kiinteät hyllyt oli järkevintä purkaa. Nyt vaatteeni ovat liikuteltavissa rekeissä ja elfan lokerikoissa. En oikein pidä niistä lokerikoista, ja olenkin suunnitellut, että yhdelle seinälle tulisi avohyllyjä lattiasta kattoon. Huoneeseen voisi tehdä myös kiinteät tangot, joihin saisi lisää vaatteita roikkumaan. Minä pidän siitä, kun vaatteet ovat henkareissa. Haaveena on, että joskus kaikki vaatteet roikkuisivat väreittäin siististi tangoissa. Sitä odotellessa.


Huoneen toisella sivulla on elfa-kaaos...Kamera hajoaa jos otan siitä kuvan
 
Kenkäkomerossa vetolaatikoita on yhteensä kymmenen. Yhdelle hyllylle saa tungettua noin 9 paria kenkiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnistuisiko postaus, jossa kaikki kengät esiteltäisiin? Haluaisin nähdä kaikki laatikot :)

Uuva kirjoitti...

Teillä on mahtavan iso vaatehuone ja kätevästi roikkukaappeja! Tämä vaatehuone on jäänyt mieleen, vaikken tuollaiseen täydellisyyteen pyrikään:
http://www.divaaniblogit.fi/blogit/adalminassecret/tag/vaatehuone/

Anna kirjoitti...

Voisihan sellaista postausta yrittää jossain vaiheessa tehdä!

Uuva: Kävin katsomassa, tuo näyttää ihanalta! Olisi ihanaa, että olisi huone, jossa roikkuisivat vain valikoidut vaatteet väljästi. Nyt tilanne on se, että ne tursuavat tangoistaan ja laatikoista. Tarvitsisin siis kaksi vaatehuonetta. Toinen tuollainen, ja toinen se, jossa totuus kahdesta lapsesta ja miehestä paljastuu. Elämän realiteetit...