torstai 3. toukokuuta 2012

Vintage tunika ja laukku

Ostin tällaisen ohuen tunikan pari vuotta sitten Florenciasta. Tämä on siitä ihana, että tätä voi käyttää todella monipuolisesti. Helppo vaate. Helmet on Aarikan.
 Takkina on Benettonin valkoinen lyhyt trenssi. Ja huomasin, että ulkona onkin aika kylmä, joten laitoin farkutkin....


Sain mummoltani ihana helmilaukun. Tämä on amerikkalainen ja 50-luvulta. Tätä ei vaan raaski käyttää! Meidän kisukin ihastui. Pantteri on Maine Coon, ja vielä pentu, puolivuotias. Tästä kisusta tulee vielä hurja ja iso!


Pantteri ja vintagelaukku

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä hölmönä, että missä on Florencia? Kaunis mekko! :)

Anna kirjoitti...

Florencia on Lahdessa oleva liike, jossa myydään vintagea/secondhandia ja uutta vaatetta. Liike on mun kaverin pitämä, ja olen tehnyt sieltä hurjasti löytöjä. Blogini sivupalkissa on kohta, jota klikkaamalla Florencian sivut aukeaa ja siellä on tarkempaa tietoa.

Turun Tilda kirjoitti...

Hieno tunika! Onko Florencialla nettiputiikkia? Voisit muuten ainakin ehdottaa ;)

Anna kirjoitti...

Turun Tilda: Ei taida olla, ainakaan vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Milloin ja mistä olet tuon nanson mekon ostanut mikä oli tuossa pari postausta sitten? Tahtoo myös
Maria

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Yoy're back! Long time no seeing!

Tuntuu melkein hölmöltä sanoa näin, mutta olet käynyt usein mielessä.

Meillä syödään muuten edelleen "Melkein-Ellenin pähkinäkanaa". Ja mistä tämä nimi sitten tulee... siitä, että en aikoinaan ottanut reseptiä ylös (tarkistin sen aina blogista) ja hups, sitten blogi sulkeutui. Tein erilaisia kokeiluita, mutta olen varma, että jokin _tärkeä_ ainesosa jäi aina puuttumaan. Lopulta päädyin versioon, jonka uskon olevan "melkein" sinun reseptisi mukainen :D

Lähden samantien etsiskelemään sitä postausta...

Hippiäinen a.k.a. vanha lukija vuosien takaa

Anna kirjoitti...

Hippiäinen: Ei voi muuta sanoa, kuin että ihan mahtavaa :`)

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihan myyty! Kolmen raggarin omistajana ja valkoisen värin fanittajana ei voi kuin ihailla sun blogia. Pitäisköhän itse laittaa oma pystyyn? Miten suhtaudut siihen että tuntemattomat tunnistaa? Tai että työkaverit käy hihittelemässä (EN ole muoti- enkä sisustusalalla...). Älä vaan lopeta!

Anna kirjoitti...

anonyymi: En mä usko että mua ihmeemmin kukaan tunnistaa... Ja ei se haittaa jos hihitytän puolituttuja tai tuttuja :D Mutta kiitos!!

BagMiss kirjoitti...

Mielettömän upea vintagemekko!! En taida olla Suomessa nähnyt montaakaan vastaavaa kenenkään päällä! Upea! Mulla on kans noita helmin kirjailtuja vintage-laukkuja. En käytä niitä koskaan. Ne ovat keräilyaarteitani. ;)

Anna kirjoitti...

Ja taas sama juttu, eli Maria, olen pahoillani, kommenttisi oli mennyt roskapostikansioon ja huomasin sen vasta nyt. Mekko on siis Nanson suht tuoretta mallistoa ja varmaan vielä saatavissa Nanson omista liikkeistä tai jälleenmyyjiltä...Niiden nettisivuillakin on verkkokauppa.