lauantai 5. toukokuuta 2012

Vintage jakku ja mekko

Jakku on Florenciasta ja mekko etsystä. Jakku on jonkun aikanaan itse ompelema. Siinä on hauskat taskut, joita näkee tämänpäivänkin vaatteissa.

Mekko on ollut alunperin mieheni veljen tyttöystävän, mutta hän antoi tämän minulle. Mekon lapussa lukee vain "dolled up", joten ei mitään hajua, mistä tämä on peräisin. Mekko on niin yksinkertainen ja ei minkään värinen, että olen tykännyt siitä kovasti. Kuvailisikohan väriä parhaiten malva.

Jakku on harmaansiniseen taittuva, mutta minun silmääni värit sointuvat harmonisesti yhteen. Marja Kurjen silkkihuivissa toistuvat sekä mekon että jakun sävyt, joten sillä voi kasata nämä vaatekappaleet lopullisesti yhteen.

Kengät Marc O´Polo ja ja laukku LV:n Palermo. Molemmat ihan mielettömän hyvät käytössä. Yhdellä kaverillani on ollut sama laukku jokapäiväisessä arkikäytössä jo useamman vuoden, ja se vain paranee ajan kanssa. Hänellä on kolme poikaa, ja laukku on kokenut koviakin. Silloin minäkin aloin uskoa, että tämähän voi olla ihan hyvä "sijoitus". Hermostuin edelliseen lempilaukkuuni, jonka nahkaosat alkoivat kulua puhki. Täytyy viedä se suutarille, jos siitäkin saisi vielä käytettävän.

 

"mummo"
Meidän Keisari tulee heti paikalle, kun kameran ottaa esiin. Keisari on ragdoll, ja täyttää syksyllä 2v. Jos joku kissarotu on totaalisen urpo ja hellyttävä, niin se on tämä. 

Keisarilla on kirkkaan siniset silmät

Ei kommentteja: