sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Vintage hattu ja Victoria Ghost

Tämä hattu on ostettu pelastusarmeijasta. Aikamoinen löytö mielestäni. En osaa sanoa aikakautta, mutta kuvien perusteella 30/40/50 lukua... Hattu on huopaa ja koristeet ovat käsin ommeltuja.

Tuoli on Philippe Starkin suunnittelema Victoria Ghost. Tuoli on ihan mahtava, koska se on niin huomaamaton. Tällaisen voi laittaa mihin vain ilman, että tuoli häiritsee.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!
Sain lapsilta lahjaksi pullaliinan, joka oli koristeltu käsin ompelemalla, ja solmuvärjätyn kangaskassin :D Ja tietysti myös upeat kortit.

Mieheltä toivoin lahjaksi sitä, että hän maksaisi mun parkkisakot...

7 kommenttia:

Turun Tilda kirjoitti...

Ihana hattu! Olen ties kuinka monta vuotta haaveillut tuollaisista. Lahti on kyllä oiva vintagepaikkakunta. Turusta ei oikeasti löydä mitään paisi ehkä ylihintaisena vintageputiikeista (toisaalta sen ymmärtää, pitäähän heidänkin jollain elää :))...

Anna kirjoitti...

Sun pitää tulla tekeen tänne retki!?! Sovitaan joku päivä ja kierretään kaikki parhaat paikat läpi!

Turun Tilda kirjoitti...

Sepä olisi huisin hauska idea! Sitten kun tämän open lomat alkavat, voisi vaikka reissailla... Katsotaanpa, jos eräs kuviksenope lähtisi vielä mukaan ;)

Elina kirjoitti...

Kaunis hattu! Jos saan taas tarjota suurta asiantuntemustani (tänään Uffin myyjätkin käyttivät sitä pulmatilanteessa 8) niin veikkaan, että hattu on 50-luvulta ja tarkoitettu pidettäväksi takaraivolla. Sopii malliltaan silloisiin lyhyisiin kampauksiin.

Anna kirjoitti...

turun tilda: Joo!

Elina: Nutturan kanssa hattu ei istu yhtään alemmas, ja sen malli on aika kuppimainen käytettäväksi takaraivolla. Minulla on toinen vähän samantapainen hattu punaisena, ja sen malli on litteämpi, ja sen voi laittaa juuri kuvailemallasi tavalla. Mutta se on jännä että kyllä kampauksesta riippuu näiden hattujen kanssa pelaaminen...
Uusimmassa Pan Amissa oli taas mahtavia hattuja ja variaatioita niiden käytöstä. Ylivoimainen ihastuksenaiheuttaja oli Christina Riccin pinkki hörsäke joka koostui pinkista rusetista ja harsokasasta. Se oli aseteltu ihan eteen, mutta koska harso on kuitenkin liikuteltavissa, niin sitä voisi käyttää varsin monella tavalla. Sellainen päähine olisi mahtava.

Elina kirjoitti...

Mullahan on pitkät hiukset ja monen hatun kanssa ei oikein tiedä, mihin ne laittaisi. Niskanuttura on ok, mutta sitten ei voi käyttää takana istuvia hattuja. Jos taas jättää hiukset auki, näytän hyvin pian siltä että tukka on au naturel sillä huonolla tavalla. Mutta onneksi monia hattuja voi keikutella ja liikutella päälaella ihan niin kuin hyvältä tuntuu, ei tässä mitään puristeja olla!

Anna kirjoitti...

Elina: Totta!