perjantai 11. toukokuuta 2012

Vaalea villakangastakki - Bewell

Tämäkin takki on Kontista. Maksoi alle 20€. Kangas on ohutta ja ihanan pehmeää villaa. Minulla on vähän vastaava toinenkin, mutta se on paksumpi, ja siinä on seassa myös mohairia.
Takki oli alunperin nilkkapituinen. Pituus kuitenkin lyhensi minua entisestään, joten päätin lyhentää takin helman. Koska materiaalin puolesta tämä toimii keväisin ja syksyisin, oli lyhennys senkin kannalta perusteltua. Käytin sellaista päärmeisiin tarkoitettua liimakangasta ja ompelin taitteen lopuksi käsin, jolloin pistot eivät jääneet näkyviin kankaan ulkopuolelle.Tänään mustissa. Awen nahkavyö onneksi keventää muuten kokomustia vaatteita. Mietin laitanko tuon simpukkakorun vai en, mutta en laittanut. Kesällä tuota korua tulee varmaan käytettyä vaaleiden vaatteiden kanssa.
Katselin Kennedyistä kertovan minisarjan parissa päivässä, suorastaan ahmin ne jaksot. Löysin sen kirjastosta, ja oli kyllä yllättävän hyvä kokonaisuus. Ainoa mitä vähän mietin...oliko Katie Holmes paras valinta näyttelemään presidentin puolisoa? Toistaalta itse presidentistäkin tuli mieleen vaan se elokuva, jossa oli myös Jack Nicholson :D. Mutta mielleyhtymät kun unohtaa, niin olipa hyvä sarja. Ja toinen huippu tällä hetkellä on sunnuntaisin tuleva Pan Am. Oikein odotan aina sunnuntai-iltaa!!!

3 kommenttia:

Minni kirjoitti...

Ihanaa, olet palannut <3 Hienoa, että vanhatkin postaukset ovat tallella! Aurinkoista kevättä!

Maria kirjoitti...

Hei! En olekaan aikaisemmin lukenut blogiasi, mutta nyt sait minusta lukijan!

Mäkin tykkään Pan Amista, tosin asun Kanadassa niin olen jo ehtinyt näkemään tähän mennessä tulleet jaksot. Kiva sarja!

Tuo simpukkakoru on todella hieno!

Anna kirjoitti...

Minni: Kiitti! Ja samoin, aurinkoista kevättä:)
Maria: Kiva juttu:) Sarjassa on mielestäni tosi hieno puvustus ja lavastus!