tiistai 1. toukokuuta 2012

Terveiset minulta

Täällä taas. Kolme vuotta mennä humpsahti. Kaikkea on ehtinyt tapahtua. Kolmessa vuodessa ehtii löytämään hurjasti vintageaarteita. Olen ehtinyt löytää vähän itseänikin. Nyt jatkan tätä enemmän itsenäni, joten enää en ole "ellen" vaan Anna. Koska se on minun nimeni.

Isona minusta taitaa tulla muotoilija, ehkä sisustusarkkitehtikin. Perheessäni on edelleen aviomies ja kaksi lasta. Meillä on myös kaksi aika hupsua kissaa.
Olemme muuttaneet tässä välissä muutamaan otteeseen. Nyt olemme löytäneet Kodin isolla koolla. Täällä blogissa on varmaan vaatejuttujen lisäksi tiedossa sisustusta ja remonttia. Tietenkin myös taidetta. Aika näyttää!

12 kommenttia:

Turun Tilda kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :)

helmi kirjoitti...

oi mahtavaa! parasta, että teit paluun :)!

santra kirjoitti...

Hei, hauskaa, että olet palannut! Luin blogiasi silloin kolme vuotta sitten, en nyt ihan alusta asti, mutta aika pitkään, ja olen innolla taas mukana!

Olga kirjoitti...

Mahtavaa, että päätit palata bloggaamisen pariin! Täälläkin odotellaan innolla uusia juttujasi. :)

Tarja kirjoitti...

Onpa ihanaa, kun tulit takaisin! Blogisi oli aika lailla ensimmäisiä, joita aloin lukea. En kovin monesti lue blogien kommenttibokseja, mutta nyt huomasin kommenttisi Kalastajan Vaimon blogisi ja heti piti tulla vierailulle :) Sinulla on ihana, raikas tyyli niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Tervetuloa takaisin! :)

Anna kirjoitti...

Kiitos teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat täältä, kiva että tulit takaisin. Blogisi oli myös minulle, kuten yllä jo kommentoineelle Tarjalle, ensimmäisiä blogeja joita aloin lukemaan ja muistan, että lopettamisesi harmitti kovasti. Erityisesti jäin kaipaamaan kivoja reseptejäsi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että olet palannut! Sinun blogisi, tyylisi, juttusi ym. ovat niin kauniita.

Luin blogiasi ahkerasti n. vuoden ajan ennenkuin lopetit. Olimme ihan samaa aikaa raskaana (minä odotin esikoistani ja sinä tytärtäsi) ja senkin puolesta blogiasi oli kiva seurata. Sinä synnytit n. 5 päivää minua ennen :D.

Hei ja onnea opiskelupaikasta! Itsekin haaveilen opiskelupaikasta, jonne on vaikea päästä. Ainakin näin 2 lapsen äitinä, koska aika ja lukurauha on rajallista... Siksi minulla olisi postaustoive: lukisin mielelläni jotain opinnoistasi, pyrkimisprosessistasi ja lapsiperhearjen yhdistämisestä niihin, jollet koe aihetta liian henkilökohtaiseksi tms. :)

T: kaimasi A.E

Anna kirjoitti...

A.E: Pidetään toive mielessä, ei se varmaan liian henkilökohtaista ole.. Ja Kiitos!

Minna kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! On sinua kaivattukin!

Anna kirjoitti...

Kiitos Minna!

Hanna kirjoitti...

Ihanaa, kun tulit takaisin! Mietinkin sattumalta ihan vasta, että teetköhän vielä paluun tai oletko kenties tehnyt jo.