torstai 24. toukokuuta 2012

Tarhaan (ja elämään) tutustumassa

Ensi syksynä poikamme aloittaa koulun, ja meidän tyttö menee päiväkotiin. Tänään neitimme kävi tutustumassa tulevaan päiväkotiinsa. Se on kyllä tuttu paikka, koska jo isovelikin on käynyt samaa. Jotain maagista siinä kuitenkin oli, kun ei oltukaan ovella vain saattamassa, vaan mentiin siitä sisään. Ja niihin kaikkiin ihaniin tavaroihin sai koskea, leikkiä niillä.

Kaikki meni hienosti. Itse valituissa prinsessavaatteissa oli hyvä ja tärkeä olo. Keitettiin teetä ja kahvia pieniin kuppeihin. Yhtään ei jännittänyt. Tutustumisen kruunasi liukumäkilasku suoraan päälleen! Nyt prinsessalla on "hieman" ruhjeita otsassa ja nenässä. No, se kuuluu elämään. Onneksi ei tullut kuin pintanaarmuja, jotka näyttävät pahemmilta kuin todellisuudessa ovat.
Liukumäkikolhut vaihtuvat ehkä joskus isompiin kolhuihin. Asioita tulee ja menee, tapahtuu ja on tapahtumatta. On kuitenkin joitain asioita, jotka pysyvät, vaikka elämä ympärillä vaihtelee. Äidinrakkaus on sellainen. 

Tarhan tätikin on sama tuttu, joka isoveljelläkin on ollut. Isot halauksetkin sai jo lähteissä.
Molemmat.


4 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Sniif :`)

Ja heti jotenkin jotain tuttua tuossa ympäristössä vaikken juuri tuolla olekaan käynyt ;)

Anna kirjoitti...

Niin, kyllä tuon tunnistaa;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ei taida ihan tavallinen tarha olla, vai? Näytti ihanalta! Tai sitten olen itse nähnyt vain joitain aika lailla erilaisia... Itselläni ei tosin ole lapsia.

Anna kirjoitti...

Anonyymi: No ei ole ihan tavallinen.. Mutta tosi hyvä! Luomuruokaa yms.