keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Salaattia, kattausta ja pöytähöpinöitä

Meidän ruokailuhuoneen pöytä on pienoinen ongelma. Huone on neliön mallinen, joten kaikkein parhaiten siihen istuisi iso ovaalinmallinen tai pyöreä pöytä. Tämä nykyinen pöytä tuntuu vähän liian pieneltä. Välillä meillä on ollut kaksi lasipöytää peräkkäin, mutta sekään ei ole hyvä vaihtoehto, koska silloin huoneen mittasuhteet rikkoutuvat. Parasta olisi, jos jostain löytyisi täydellinen ovaalipöytä kahdelletoista henkilölle..

Ruokailuhuoneen vieressä on keittiö. Yksi vaihtoehto olisi purkaa näiden huoneiden välinen seinä, jolloin niistä tulisi iso yhdistetty keittiö- ja ruokailutila. Toisaalta keittiöön mahtuu tälläkin hetkellä hyvin toinen ruokapöytä, joten en ole varma olisiko sekään hyvä idea. Erillinen keittiö on armelias.

Minulla alkaa ensi vuonna keittiösuunnitteluopinnot, ja aion suunnitella meidän keittiömme silloin uusiksi. Nyt se on retroa 60-lukua. Ihan hieno kyllä, tiikkiset kaapit ja lankavetimet, mutta ei kaikkein toimivin nykyajan mittapuulla. Jotain vanhaa haluaisin säästää, esim osan tiikkisistä kaapinovista. Ne voisi vaan hioa ja lakata uusiksi.


Teak-tuolit on taskalaiset ja 60-luvulta. Mustat tuolit on seiskoja.

Huomatkaa hurmaava originaali paljeovi...

Meidän poitsu on tehnyt näin hienot veneet eskarissa.

Tein tänään salaattia, johon tuli rucolaa, halloumia, katkarapuja, paprikaa, kirsikkatomaatteja ja couscousia. Nam.8 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Voi vitsit miten ihanaa että olet tullut takaisin. Ja kasvojen kera! Olet todella herttaisen näköinen, ihan erinäköinen kuin kuvittelin!!! Kaunis.

Sinun blogisi oli toinen blogi, jota aloin aikoinaan seurata ja jonka innoittamana sitten perustin lopulta omanikin.:) Eli kivaa kun olet taas täällä!

Alma kirjoitti...

P.s. Lisäätkö blogisi blogloviniin, pliis.:)

Ouluntyttö kirjoitti...

Hei, kiva kun kirjoittelet taas! Seurasin tekstejäsi jo silloin aikoinaan ja olen joskus salaa toivonut, että jatkaisit taas bloggaamista.

Anna kirjoitti...

Alma: Kiitos! Joo mä voin lisätä bloglovinin...Mulla menee taas hetki että totun tähän bloggeriin, tää on niin erilainen kuin silloin ennen. Voi hetki mennä että saa tän haltuun ;D

Ouuntyttö: Kiitos!

Anna kirjoitti...

Niin ja muutenkin voi mennä hetki, että tämä blogi alkaa näyttää sellaiselta kuin haluan!

Anna kirjoitti...

Alma: Nyt olen bloglovinissa :)

Hanna Kopra kirjoitti...

noi laivaton hienot!

Anna kirjoitti...

Hanna: Sunkin vuoro tulee kyllä. Laivat tulevat yhtä varmasti eskarivuotena, kuin lumi sulaa ja kesä tulee.