tiistai 8. toukokuuta 2012

Pieniä palloja

Kävin aamulla lukemassa Nelliinan postausta, ja siellä oli palloja. Alitajuisesti tuli sitten laitettua pallomekko päälle. Tämäkin mekko on Kappahlista, ja olen tykännyt tästä paljon. Lähes täydellinen kesämekko. Oikeasti mekko on hihaton, mutta minulla on alla t-paita, koska vielä on aika viileää.
Kappahlin vaatteet ovat olleet mulle iloinen yllätys. Niiden materiaalit ja laatu erottuvat tällä hetkellä edukseen muista vastaavista ketjuista. Meinasi itku tulla viime kerralla, kun kävin Zarassa, ja siellä oli ihana kesämekko. Mekon ihanuus hävisi sen myötä, kun materiaalilapussa luki 90% polyuretaani. Kangas tuntui tosi kurjalta iholla. Kyseessä oli siis pitsinen kesämekko, joka olisi puuvillaisena toiminut paremmin kuin hyvin. Sovitin myös yhtä jakkua, mutta sekin oli niin surkeaa materiaalia, että nyppyyntyi jo vaaterekissä roikkuessaan. MUR!2 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Minä taidan muistaa tuon mekon - hyvältä näyttää vieläkin!

Käväisin tänään by Marjan poistomyynnissä. En ehtinyt sovittaa mitään, mutta muutamia koruja lähti kassan kautta kotiin. Täytyy mennä ehkä uudestaan paremmalla ajalla :)

Anna kirjoitti...

lahtiska: Huomasin tänään lehdestä, että siellä olisi poistomyynti...Pitäis varmaan käydä!