keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Nanson mekko

Ihastuin nanson mekkoon, joka on kolmivärinen. Yläosa on kirkas oranssiin taittava punainen, alaosa tummansininen ja välissä on raikas valkoinen raita. Ostin näitä kahdessa eri värissä, joista toinen on musta/beige/valkoinen. Tosi simppeli ja mukava mekko, joka sopii moneen eri tilaisuuteen. Mukavuutensa vuoksi arkinen, mutta silti myös "juhlava". Tässä punaisessa versiossa on vähän jotain ranskalaista fiilistä.


Huivi on Diorin. Ostin sen eurolla kierrätyskeskuksesta. Ensin katsoin että onpa ihanan värinen, sitten huomasin käsinpäärmätyn reunan. Diorin teksti kruunasi löydön.

Nämä meidän kissamme ovat varsinaisia linssiluteita! Ne suuntaavat aina automaattisesti sinne, minne kamera osoittaa.6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva mekko :) saako noita siis nyt vielä kaupasta?(jos niin mistä,ei ole nanson vaatteita ennen tullut ostetua)
Marie

Onneli kirjoitti...

Jee, tervetuloa takaisin! Mun pitäs siivota täällä mutta enhän mä malttanut viestin saatuas olla kurkkaamatta ;)

Tuli ihan sellaset "vanhat hyvät ajat" mieleen, aatella että siitä on jo yli neljä vuotta kun tää bloggailu alkoi!

heinis kirjoitti...

Jeeeeeee!! :)) Huomasin kommenttisi Johannan (kalastajan vaimo) blogissa ja HETI säntäsin blogiisi 8) MAHTAVAA, että olet palannut! Ja vielä kasvosikin paljastavana ;) Erinomaista kevättä <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että olet palannut!

T. PaH

Anna kirjoitti...

Onneli: Kiitos!!! Joo en käsitä, aika menee niin nopeasti.
heinis: Kiitos. Hauskaa että jotkut vanhat lukijat ehkä löytävät tänne :)
Pah: Kiitos!

Anna kirjoitti...

Hei ensimmäinen anonyymi. Kommenttisi oli mennyt jostain syystä roskapostiin ja huomasin sen sieltä vasta tänään. Anteeksi siis kovin myöhäinen vastaus ja kommentin julkaisu! Mekkoja oli Nanson liikkeessä ainakin pari kuukautta sitten, joten luulen että niitä on edelleen saatavilla.