lauantai 26. toukokuuta 2012

Kultainen toppi vai floppi

Käytiin syömässä ja laitoin Ril´sin kultaisen silkkitopin ja Globalin valkoisen hameen. Tässä näkee hyvin sen, että kun vaatteiden mittasuhteet ovat väärin, niin ihminen lyhenee. Topin olisi pitänyt olla hameen alla, jolloin vyötärölinja olisi noussut, ja samalla olisin "pidentynyt". Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa vyötärölle kapea vyö. Puin topin päälle valkoisen neuleen, joten sinänsä asialla ei ollut mitään merkitystä.
Meidän kissa on aikamoinen...


Näissä kuvissa näkyy kangasostokseni...Saa nähdä saanko toteuttua sen mielessä olevan vision, joka tästä tuli!!! Taidan vielä saunan jälkeen aloittaa kankaan kanssa keskustelun. Toivottavasti me olemme samalla aaltopituudella.
6 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Toppi on upea, eivätkä mittasuhteetkaan pahat ole. Kokeilitko muuten, miltä näyttäisi valkoisilla huippukorkeilla koroilla (eikö sinulta löydy ainakin ne yhdet Bullboxerit)?

Anna kirjoitti...

No en kokeillut. Ja mulla oli koko ajan olo, että kengät ovat ihan liian matalat. Olen varmaan alkanut käyttää vähän liikaa korkoa, jos 4-5cm on sama kuin matala...

Anna kirjoitti...

Ja hein, mä sain tahty kankaasta mekon! Ja siit tui tosi hieno!!!! Täytyy ottaa tänään kuvia.

lahtiska kirjoitti...

Huh, huh, oletpa tehokas! Kuvia kehiin!

Nelliina kirjoitti...

ristus tuon kissanrontin kokoa :DD jää kyllä meidän jättikattikin kakkoseksi! Aivan ihana <3

Anna kirjoitti...

Nelliina: Kissa on valtava. Yritetään kyllä koko ajan vahtia sen syömisiä, ettei lihoisi. Ragdollit kasvaa 3-4 vuotiaaksi asti kokoa ja Keisari täyttää vasta 2v...