keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kevätjuhlavaatteet

Nyt on kevätjuhlat itketty ja loma voi pikkuhiljaa alkaa. Minulla oli päällä itse tekemäni pellavamekko. Sen kaavat ovat japanilaisesta kirjasta "Ihanat tunikat ja mekot". Näissä kuvissa se ei ihan pääse oikeuksiinsa, mutta on todella hyvän mallinen vaate. Huivi on silkkivillaa. En pärjäisi ilman tällaisia huiveja. Ne menevät pieneen tilaan ja ovat sekä lämpöisiä että monikäyttöisiä.
Hiuksiin laitoin omenapuun oksan. Wuhuu.

Pikkuneidillä on yllään Cyrilluksen ihana silkki-puuvillamekko. Päässä on Kyra K:n harmaavalkoinen silkkihuivi (Kontista 1€).  Liukumäkihaaverikin alkaa parantumaan hiljalleen :).3 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Olettepa olleet hienoina!

Meillä O:n kevätjuhla oli tänä vuonna ulkona ja ohjelmassa oli mm. vesi-ilmapallojen heittelyä ja hodareilla herkuttelua - minä osallistuin innolla molempiin :)

Pukukoodi ei ollut kovin yhtenäinen, vaan hajontaa oli meikäläisen tennareista ja kuluneista farkuista todella upeisiin kotelomekkoihin ja pitsiunelmiin. Epäilinkin vähän, että kaikille ei ollut etukäteen täysin selvillä tilaisuuden luonne, sillä ilman päällysvaatteita ulkona tuli varmasti aika kylmä.

Milla kirjoitti...

Ihana mekko! Harmi, että tuota kirjaa on todella vaikea saada tällä hetkellä mistään. Näenkö oikein, että sekä helmassa että hihoissa on pitsiä? Saako udella, kuinka paljon pitsiä tuohon helmaan meni?

Anna kirjoitti...

Joo, sekä helmoissa että hihoissa on pitsi. Olisko mennyt 1-1,5m pitsiä. Alkuperäisessä ohjeessa pitsiä olisi ollut kaula-aukossakin, mutta sen jätin pois.