perjantai 25. toukokuuta 2012

Japanilainen peitevärimaalaus #2

Tämä on vähän eri tyylinen kuin se edellinen. Silmiin tuli hauska pilke ja ilmeestä lempeä.Väreinä Talensin peitevärit.
6 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Oletpa ollut taas ahkerana - niin maalaamisen kuin blogin päivittämisenkin suhteen! Otin muuten tänään jo aamusta valkuaiset lämpenemään uutta macaron-erää varten, eli nyt ei onnistuminen/epäonnistuminen ainakaan johdu liian kylmistä raaka-aineista...

hietzu kirjoitti...

Kaunis! Hitsi olet taitava! Olen aivan onneton värien kanssa, varsinkin jos pitäisi maalata jotain kaunista ja herkkää akvarelleilla.

Anna kirjoitti...

lahtiska: Kerro sitten miten onnistuivat tällä kertaa!

hietzu: Kiitos paljon!

lahtiska kirjoitti...

Tein kaksi uutta erää huonolla menestyksellä: näistä tuli jalattomia, onttoja ja haljenneita. Ihan ensimmäinen erä reilun viikon takaa oli siis kaikessa kehnoudessaan toistaiseksi paras (aloittelija tuuria?).

Näyttää siltä, että lähiaikoina meillä syödään usein makaronilaatikkoa - upotan nimittäin keltuaiset sinne munamaitoon :)

Anna kirjoitti...

Mielenkiintoista...Pitäisikö sun seuraavaksi yrittää sellaista, että seisotat pursotettuja kasoja pellillä vähän pidempään? Esin 30-60min? Silloin pinta varmasti kovettuu, ja se alaosan jalka tulee helpommin. Jos seuraavallakaan kerralla ei onnistu, niin pidetään macaron ilta, ja selvitetään missä vika piilee... Se olisikin hauskaa.

lahtiska kirjoitti...

Kiinni veti :) Seuraava yritys on vuorossa jo ensi viikolla!