keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Inspiroiva vuorimänty

Jos pitäisi sanoa, mistä meidän pihassamme pidän eniten, se on tällä hetkellä tämä ihana vuorimänty. Puu on jotenkin tosi Zen. Sen vieressä on ihanat vanhat sammaloituneet kivirappuset. Tätä ilmettä tahtoisin koko pihaan. Japanilaiset puutarhat ovat huikeita. Koen olevani aika noviisi puutarhatöissä, ja ehkä vähän arastelenkin niitä, koska kokemusta puuttuu. Otan pihamme kuitenkin haasteena, johon tarttua. Tähän mennessä olemme keskittyneet lähinnä kuivien oksien ja pensaiden raivaamiseen. Pihastamme on kai olemassa alkuperäinen 60-luvun puutarhasuunnitelma. Aloitan siitä, että hankin sen käsiini.
Taustalla näkyvä kataja (!?) on hurjan näköinen. Siitä ei kuitenkaan voi vielä leikata kuivia oksia, koska kahdella harakalla on siellä pesä. En tahdo häiritä niitä.  Ne ovat jotenkin niin herttaisia. Yritän elvyttää puuta sitten kun pesä on tyhjä, ja pikkuharakat lentäneet maailmalle.4 kommenttia:

Lulu kirjoitti...

Hei! Onko mitenkään mahdollista saada blogistasi kunnollista syötettä? :) Jostain syystä syötteenlukijassa blogistasi näkyy aina vain otsikko ja pieni pätkä tekstiä - linkkiä pitää aina klikata jotta näkee koko postauksen. En tiedä mistä johtuu?

Seuraisin ihanaa blogiasi kernaasti, mutta seuraan niin monia kymmeniä blogeja että yleensä minun on pakko karsia ne joita en pysty lukemaan lukijan kautta, ihan ajanpuutteen vuoksi. Mikä olisi todella harmi!

Anna kirjoitti...

Onkohan mun bloggerin aetuksissa sitten joku ihme asetus. Mä selvitän mikä tää juttu on!

Anna kirjoitti...

Mulla oli siellä asetuksissa, että näkyy vain lyhyet syötteet, en ollut edes tajunnut koko juttua. Nyt ne toimii.

Lulu kirjoitti...

Haa, kiitoksia! Mahtavaa :)