keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Huovutettuja juttuja

Olen löytänyt huovutuksen vasta muutama vuosi sitten. Lastemme päiväkodissa huovutetaan paljon, ja sitä kautta me aikuisetkin olemme saaneet tulla villan kanssa tutuiksi. Itse en alkuun käsittänyt lainkaan, mistä huovutuksessa on kyse. Muutama aktiivihuovuttaja sitten opetti meitä noviiseja, ja kyllä kolahti. Villa on ihana materiaali. En ole tehnyt isoja märkähuovutusjuttuja, mutta neulahuovutus on hurjan kivaa.

Tänään pari tarhan tätiä saa elävien kukkien sijaan huovutetut sellaiset. Niihin on ommeltu rintaneula taakse, joten kukan voi kiinnittää mihin vaan. Talvisin nämä ovat ihania pipoissa tai takin liepeessä. Kuvasin myös muutaman tekemäni nuken, jotka ovat kauttaaltaa neulahuovutettuja. Ne kestävät hellää leikkiäkin.
    Tildan korttipahvit ja vanhat tapetit ovat ihania paketointiin3 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Ihania huovutuksia. Osaisinpa minäkin! Olen seuraillut blogiasi jo pitempään, ja uskomatonta, sinä todella osaat käyttää valkoista ja se näyttää todella hyvältä päälläsi. Voi kun itsekin osaisin.


terveisin, anni anninpukeutumisleikki.blogspot.com

Anna kirjoitti...

Kiitos! Huovuttaminen on tosi helppoa. Aikaa ja kärsivällisyyttä se joskus vaatii, mutta toisaalta jotkut huovutusjutut ovat nopeita ja simppeleitä. Itse kun tykkään tehdä noita hahmoja, niin niihin menee aikaa. En halua koskaan kyttää niissä kuin pelkkää villaa, joten sisäosien huovutus on hidasta. Tulee siitä jotenkin parempi kuitenkin niin.

lahtiska kirjoitti...

Onnekkaat tarhan tädit! Meilläkin A:n kukka on käytössä nimenomaan päähineissä. Toivottavasti saan pian siirtää sen puuvillapiposta johonkin vielä kesäisempään versioon!