torstai 3. toukokuuta 2012

Dioria

Esittelen nyt yhden aika herkun löytöni... Mä käyn kirppareilla vain ja ainoastaan "mummopöytien" takia. Siis juuri niiden pöytien, joissa on posliinisia norsuja tai kissoja, kukallisia kahvikuppeja ja parhaimmillaan 50- tai 60-lukujen lehtiä, vaatteita tai tavaroita.

Yhden tällaisen mummopöydän äärellä löysin pinon alta ihanan väriset nahkakäsineet. Ne olivat täysin käyttämättömät, kuin paperipussista otetut. Nahka oli niin pehmeää, että tiesin heti haluavani ne keväthanskoiksi. Ihastuin myös sormien väleissä oleviin beigeihin osioihin, jotka olivat hauska yksityiskohta.
Hinta oli aika korkea kirppismittakaavassa, 10€. Päätin silti ottaa ne, koska olivathan ne nahkahanskoiksi halvat. Ja sitten tajusin, että se metallinen koriste olikin Diorin merkki. Koska käsineet olivat niin laadukasta nahkaa ja niin hienosti tehdyt, niiden on pakko olla aidot!
 Käsineet ovat kivat tummemman vihreän Diorin vintagehuivin kanssa. Huivin beige pohjasävy on samaa väriä kuin käsineiden beiget osiot, mutta vain vaaleampaa.

Sain eilen anopilta ihanan hortensian. Sitä ei voi ihan vielä viedä ulos, joten nyt se odottelee sisätiloissa,  että yöpakkaset loppuu...Sitten vielä muutama lehtijuttu....Uusimmassa Gloriassa on ihania Wallis Simpson henkisiä muotikuvia. Samassa lehdessä on juttua myös Kate Middletonin tyylistä. Ihan mahtavaa.

Vuoden 1958 Eeva hätkähdytti. Muotoilu on kyllä ihan viimeisen päälle onnistunutta, jos Plastexin lamput näyttää niin tuoreilta tänäkin päivänä, kuin mikä niiden tarkoitus 50-luvullakin on ollut. Voi jestas.6 kommenttia:

Turun Tilda kirjoitti...

Mäkin tykkäsin niistä Wallis Simpson-kuvista. Ja mitä Middletoniin tulee, niin arvaa kuka on aika tyytyväinen, että oma häät oli ennen noita kuninkaallisia häitä ;) Pitsipuku pitkillä hihoilla olis muuten tulkittu apinoinniksi. Vaikka kyllähän se Katen hääpuku oli ihan superkaunis ja olisin näin jälkikäteen nähnyt mielelläni omassa puvussanikin joitain ssaman tyylisiä elementtejä, kuten hieman avarampi kaula-aukko :)

Merja kirjoitti...

Kiva että olet palannut!

Anna kirjoitti...

Turun Tilda: Ne häät oli ihan mahtavat, katsottiin niitä mun kaverin kanssa nenä ruudussa kiinni.

Merja: Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihanaa, että olen palannut <3
Voi miten pidän tyylistäsi, vaikka se useasti poikkeaa omastani, mutta kuitenkin monia, monia vinkkejä olen sinulta aiemmin saanut.... ja niin kiva, että taas saa alkaa seurailemaan :)

Elina kirjoitti...

Ihanat käsineet, merkkiä tai ei! Olen samaa mieltä kanssasi kirppisten mummopöydistä, ei koskaan voi tietää mitä aarteita sieltä täyteen ahdetulta alahyllyltä löytää.

Anna kirjoitti...

Elina: Kiitos! Hauskaa että tulit kommentoimaan, olen lukenut blogiasi, siellä on ihania aarteita.