lauantai 5. toukokuuta 2012

CK korkkarit

Kävimme Helsingissä pyörähtämässä, ja löysin Stockalta tosi kivat Calvin Kleinin korkkarit. Ne olivat niin hyvät jalkaan, ja niin kivan väriset, että ei kauaa tarvinnut miettiä ostanko vai en. Kengissä oli myös korko, jossa ei ollut nahkapäällystettä. Näillä uskaltaa kävellä mukulakivilläkin. Muutenkin pohjat olivat sellaiset kunnolliset ja pitävät.

Minulla on samansävyinen Zaran trenssi, jota voin käyttää näiden kanssa. Väri on sellainen jännä tummanruskea, joka taittuu vähän violettiin.

4 kommenttia:

lahtiska kirjoitti...

Erinomainen löytö: malliltaan klassiset, mutta modernilla tavalla toteutettuna. Nykyään monissa malleissa on minun silmääni (ja epäilemättä myös jaloilleni...) liikaa koroketta päkiän alla, mutta noissa sitä on juuri sopivasti.

P.S. On muuten yllättävän vaikeaa todistaa, etten ole robotti. Nyt on menossa jo neljäs yritys :) Toivottavasti kommentti tulee kuitenkin vain kerran läpi.

Anna kirjoitti...

lahtiska: Joo tuli kahdesti sulta sama kommentti. Mullekin on välillä vaikeaa todistaa että en ole robotti....
Nämä ovat minun ensimmäiset tämänmerkkiset kengät,mutta näiden perusteella toimii!

Maarit kirjoitti...

Kaunis ja ajaton tyyli. Upeata, että sulla on noin selvä klassinen tyyli. Vaikken itse osaisi pukeutua noin säntillisesti klassikkoihin niin ihailen näitä sinun asujasi kovasti! :)

Anna kirjoitti...

Maarit: Kiitos! Ja en minäkään ole aina kovin säntillinen. En vain laita tänne kuvia siitä ;D