keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Caterina leninki

Viime kesän löytö. Käytiin yhtenä lauantai-aamuna torilla, siellä on silloin ns. kirppispöytiäkin. Yksi noin 70-v. mummo oli tyttärensä kanssa myymässä vanhoja vaatteitaan, sellaisia, jotka eivät enää mahtuneet hänelle. Bongasin rekistä ihanan Caterina merkkisen leningin, joka on pellavaa tai pellavasekoitetta. En tiedä kuinka vanha tämä on, mekko oli siististi muovisuojassa ja uudenveroinen. Tyylillisesti ehkä 60-lukua?

Nyt otin kuvat alakerran toisessa valkoisessa huoneessa, ja kuten näkyy, seiniä ei ole vielä kunnolla maalattu. Tavoitteena olisi, ettei jalkalistoja tulisi alhaalla minnekään, ja tuo seinän alareuna kaipaa vielä pientä tasoitusta ennen lopulista maalikerrosta...

10 kommenttia:

Turun Tilda kirjoitti...

No tuo on kyllä ihan huippu! Kerrothan, jos on joskus kaupan :D

Anna kirjoitti...

Kiitos! Tämä on mustakin huippu. Ja vielä kun tapasi sen mummon ja tietää mistä tämä on, niin lisänostalgiapisteitä kertyy.

-Iiris- kirjoitti...

Kaunis mekko taas! Tosi mukavaa, kun olet palaillut bloggailemaan. Tykkäsin blogistasi silloin joskus kovasti, joten palasin tietty lukemaan taas, kun Turun Tildasta huomasin sinun jatkaneen.

Anna kirjoitti...

Iiris: Kiitos! Tuntuu tosi kivalle että minut vielä muistetaan :D

lahtiska kirjoitti...

Yksinkertaisesti upea!

Elina kirjoitti...

Varmaan on 60-luvun puolelta, kaulus viittaa kyllä jo vähän 70-lukuun mutta valkoinen väri ei. Kaunis puku!

Anna kirjoitti...

lahtiska ja Elina: Kiitos!

Anna kirjoitti...

Ja elina, hyvä huomio tuo väri ja kaulus. Varmaan 60-l loppu kyseessä.

Ella B kirjoitti...

onpa hieno mekko! Kaikessa tuollaisessa vanhassa on niin kivaa, kun saa käsiinsä jonkun uniikkituotteen jota ei ihan jokaisella tulekaan päällä vastaan.

Anna kirjoitti...

Ella B:Kiitos. Ja mä olen ihan samaa mieltä. Vanhassa, uniikissa vaatteessa on tietty "henki".