keskiviikko 20. toukokuuta 2009

White Stripes

Hennesin mustavalkoinen raitapaita on kiva, kaula-aukko on tässä se juttu. Tutun Tildan vanha vekkihame on iihana...Kiitti vaan vielä tästä!!!

Trendi on ollut aika _____ jo pitkään, mutta tänään lehti kerrankin yllätti positiivisesti. Itseäni onkin ihmetyttänyt, miksei nuorehkoista äideistä ole ikinä mitään "trendikästä" juttua missään. Tämäkään juttu ei nyt ole se kaikkein syvällisin, mutta ihanat kuvat piristivät mielen. On mukavaa kun joskus sanotaan ääneen, ettei elämä lopu lapsiin. Eikä siihen lopu myöskään oma persoona ja tyyli. Lapset tuovat ainakin omaan elämääni niin paljon sisältöä, että en todellakaan koe menettäväni yhtään mitään. Päinvastoin!!!Tein tänään vihdoinkin sushia, jota himoitsin koko raskausajan. Merilevän syöntiä ei jodin takia suositella raskaana ollessa, kuten ei kylmäsavulohtakaan. Jos riisin keittoa ei lasketa, niin aikaa valmistukseen meni 10min, kyllä tästä näköjään selviää pikanopeastikin. Ja todellakin söin noi kaikki!


20 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tosi kaunis yhdistelmä! Rakastan tuota hameen väriä, aivan mielettömän ihana. Ja tuo valkoinen raikastaa sitä niin kauniisti.

Ansku kirjoitti...

Me tehtiin joskus koulussa tuollaisia samanlaisia sushijuttuja=) Ei kyllä muhun iskenyt, ja sun on vähän kauniimpiakin :D

Annalie kirjoitti...

Iski kateus sun tajuttoman kivasa rusketuksesta!

Turun Tilda kirjoitti...

No olepa hyvä! Mun muka-samanlaisessa vekkihameessa ei ole kyllä yhtä kivaa vyötäröä kuin sun hameessa (tai sitten mulla ei ole yhtä kivaa vyötäröä kuin sulla!)

minea paola kirjoitti...

Trendissä on tosiaan menty kummalliseen suuntaan jo varmaan pari vuotta, itse lopetin jokin aika sitten tilaamisen monen vuoden jälkeen, enkä ole katunut. Kai se on kun ei Leinon Niina (muistaakseni, Olivian nykyinen päätoimittaja) ole enää puikoissa. Olen muutenkin herkkä lopettamaan tilauksen jos olen jonkun tietyn päätoimittajan tyyliin tottunut ja sitten joku uusi muuttaa kaiken.

Nyt tuli myös suru puseroon kun palautin tuon Trendin kuvassa näkyvän punavalkoraidallisen rusettimekon eilen Henkkikseen. Rahat tarvittiin muuhun, vaikka mekko oli ihan rakkautta :'( Opiskelijana joutuu tekemään näitä valintoja.

Vekkihameesi on ihana, ja paidan kauluksessa todellakin sitä jotain!

Merja kirjoitti...

Vau mikä määrä sushia!

Me rrrrrakastetaan miehen kanssa sushia, syödään sitä vähintään kerran viikossa. Ja aina melkoinen läjä..

Enkä muuten lopettanut sushin syöntiä raskaanakaan. Pistelin meneen vaan, raa'at kalat ja kaikki. Moni kauhisteli ja minä hymyilin, söin ja nautin.

ellen kirjoitti...

johanna: kiitos!

ansku: noi ei ole mitään kauniita, tuollaisia hätäisesti kyhättyjä vaan

annalie: ei tämä nyt mikään hyvä ole, mutta on vähän jo väriä tarttunut. tänä kesänä voi jäädä kyllä auringossa makoilut vähäiselle..

turun tilda: no heh heh

minea paola: olen samaa mieltä, kun päätoimittaja vaihtui niin tietty laadukkuus hävisi

katselin tuota mekkoa kanssa hennesillä, mutta mietin että en varmaan sitten kuitenkaan käyttäisi sitä usein...

merja: nää suositukset on tosiaan aika suhteellisia...ja että mihin ne rajat vetää.yritin selvittää mitkä ovat ne määrät joita voi syödä ilman sitä liiallista jodin saantia, mutta kukaan ei osannut vastata kysymykseeni. ärsyttää kun on suosituksia joiden merkitystä ei osata tarkkaan kertoa. en ymmärrä juustoihin liitettyä listeriahysteriaakaan, koska ainoa listeriaepidemia jonka muista ala-asteelta, oli niistä pienistä voinapeista. miksi voita siis saa kuitenkin syödä?!?!

Vilma kirjoitti...

Mun ei varmaan pitäisi kommentoida mitään kun ei tosiaan se lapsi ole vielä syntynytkään, mutta en malta olla sanomatta että olen niin samaa mieltä sun kanssa. Musta tuntuu että jo tässä odotusaikana oma identiteetti on vahvistunut hurjasti ja olen todella tehnyt sellaisia asioita joista tykkään ja ostellut surutta vaatteita joihin vaan suinkin mahdun ja jotka saa oman olon hyväksi :D

Lisäksi jaksan aina ja joka paikassa mainostaa isän roolia. Ei yksin äiti ole olemassa lasta varten vaan myös isä. Ei äidin tarvitse aina olla uhrautumassa ja tuntea syyllisyyttä. Oon saanut jo nyt kommenttia siitä, että kuinka voin jättää lapsen isälle siksi ajaksi jos käyn syksyllä ja talvella välillä istumassa pari tuntia koulussa. En vaan jaksa kantaa syyllisyyttä siitä jos annan isän hoitaa omaa lastaan :D Ja sitäpaitsi, joskun se oma aika on äidinkin otettava ja eikös se ole sitten sama istunko sen ajan koulussa vai kierränkö lähikauppaa ympäri..

No joo, tais mennä vähän ohi aiheen ;) Mutta joka tapauksessa, nostan sinulle hattua!

Rva Herttainen kirjoitti...

Kiitti vinkistä, pitääkin ostaa lehti. Tuo ylimmäinen on nimittäin tuttuni :) Enkä yhtään ihmettele, kun jutun näyttää kirjoittaneen yksi toinen tyttö samasta lukiosta ;) Pikku-Frida on syntynyt mun synttäripäivänä :)

Kotikisu kirjoitti...

Miten tuon paidan kaulus toimii käytännössä? Kun esim. kumarrut, niin lörpähtääkö se kovin avonaiseksi? Itse taisin joskus sovittaa tuollaista paitaa, mutta en tiedä oliko väärä koko vai missä vika, mutta mulla kaulus lörpähti tosi avoimeks kumartuessa. :(

Liisa kirjoitti...

Olen miettinyt, että mahtavatko japanilaisetkin naiset lopettaa merilevän syömisen raskaana ollessaan. Siellä kun merilevää tungetaan ihan joka paikkaan, ei pelkästään sushiin. Ja japanilaisethan ovat tunnetusti tervettä väkeä.

Rva Herttainen kirjoitti...

Jos joku muuten ihmetteli sen espanjalaisen muotiblogin toimimattomuutta niin ainakin kun menee sinne ihan koko osoitteella http://www.mydailystyle.es/ niin toimii, eli varmistaa etä on toi www. myöskin mukana osoitteessa.

Siellä se upea blogi jatkuu :)

Jneia kirjoitti...

Hei, miten saat ympättyä YouTubesta videon postauksen yhteyteen? Mulle blogger ainakin aina tarjoaa vaan vaihtoehtoa ladata video koneelta..

ilonasi kirjoitti...

Eksyin blogiisi aivan hiljattain ja olen aina välillä käynyt kurkkimassa, kun on mukava lukea muidenkin "nuorten" äitien elämää. Oli pakko nyt kommentoida ensimmäistä kertaa, kun itsekin pidin kovasti siitä, että Trendi teki tuon artikkelin. Ihmisillä on niin paljon ennakkoluuloja äitiyttä ja erityisesti nuorehkoja äitejä kohtaan.

Paljon olisi tästä aiheesta sanottavaa, mutta nyt pakko tarttua tenttikirjaan, että pääsen ajoissa nukkumaan ja jaksan herätä aamulla tenttiin. :)

Matroskin kirjoitti...

Mieheni teki minulle raskausaikana sushia kypsästä kalasta, se oli hyvää. Ilman levää. Me syödään nykyäänkin usein kypsäkalasushia ja esim purkkitonnikalasushia.

Trendissä on vaihtuneet päätoimittajat aika tiuhaan.

Matroskin kirjoitti...

PS: On ihan autuutta kun oma 6 v herrasmies toteaa: "Äiti, sulla on tosi kaunis mekko."

*~SL kirjoitti...

Tyylikäs asu!

Christina kirjoitti...

Nam, sushia!

Ja tuo asusi on kyllä tosi kaunis. :)

suklaasydän kirjoitti...

Hah, olen usein miettinyt samaa mitä Liisa eli mites siellä Japanissa se syöminen hoidetaan jos kerran raa'an kalan ja merilevän syöntiä ei suositella raskaana oleville. Veikkaan vähän että siellä tästä suosituksesta ei ole kuultukaan :)

Pakko sanoa, jos itse olisin raskaana luulenpa etten voisi siltikään jättää sushin syömistä kokonaan, sanoivat suositukset mitä sanoivat... On se niin herkkua!

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit kun olet kauniin ruskea! Käytätkö itseruskettavia, jos-niin mitä merkkiä?