sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Tämän hetken suosikkipukeutujani

Olen jo pitkään ihaillut MTV3:n uutisankkuria Maija Lehmusvirtaa. Harmikseni hänestä ei juuri löydy kuvia, mutta uutisia katsoessani hänen asunsa ihastuttaa lähes poikkeuksessa. Tyttömäisiä leikkauksia, mahtavia väriyhdistelmiä ja eleetöntä eleganssia. Uutiset on pakko aina katsoa:D Koruja myöden kaikki matsaa upeasti yhteen!

8 kommenttia:

La Signora K kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi. Pidän myös Nelosen Baban pukeutumisesta sekä toisinaan myös muiden toimittajien - Inka Korhonen, Mette ja Liisa pukeutumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Mtv3 uutisilla on siis hyvä stylisti, koska eivät nämä vaatteet toki ole ankkureiden omia tai itsevalitsemia.
Mutta olen kyllä samaa mieltä kanssasi.

Rva Herttainen kirjoitti...

Blogistani löytyy jotain rouvabloggarille :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus teimme juttua kolmosen uutisankkureiden pukeutumisesta ja silloin ankkurit kertoivat valitsevansa itse vaatteet. Voihan olla, että heillä nykyään on stylisti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä niillä kuulkaa on stylisti. Ylelläkin on nykyään, mutta ehkä menee aikaa ennen kuin se alkaa kaikkialla näkyä.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Oon pistänyt ihan saman merkille,lähes poikkeuksetta huolisin itsellenikin ankkurin asut.

ellen kirjoitti...

ylen ankkureiden vaatteet ovat järjestäin niin huonosti istuvia ja mauttomia, että vaikea uskoa heillä olevan stylistiä.

se että onko lehmusvuorella stylisti vai ei, ei vaikuta siihen, että hänen asunsa ovat napakymppejä. ja muistan kyllä myös lukeneeni että he periaatteessa itse valitsevat vaatteensa!

Anonyymi kirjoitti...

Metro lehdessä (saattoi olla jokin muukin ilmaisjakelulehti) oli jokunen viikko sitten juurikin kyseisestä aiheesta artikkeli. Se käsitteli siis stylistin ammattia ja siinä oli siis juuri esimerkkinä joku stylisti joka pukee uutisankkureita. En vain kuollaksenikaan muista oliko se kolmoselle vai ylelle!?
Mutta luulenpa, että varmaan melkein kaikki kanavat nykyään käyttävät stylistiä.