keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Täällä taas

Kävin ihan pikapikaisesti Hennesillä. Koko kevään olen himoinnut tätä Turun Tildallakin olevaa karkkihametta. Siellä niitä vielä olikin ja päätin, että jos mahdun kokooni, niin taatusti ostan omakseni! Hame kun ei ole hinnallakaan pilattu. Mahtui se päälle, mitä nyt ehkä pientä tursotusta havaittavissa, mutta eipä tosiaan siitä synnytyksestäkään ole vasta kuin viisi päivää.
Mutta siis, tämä hame on ihana! Värit ovat niin kesäisen pirtsakat ja silti ihan hillityt.
Ja voi vitsi mikä riemu oli kokeilla noita kenkiä nyt ilman mahaa. Painopiste on nyt hieman erilaisen tuntuinen:D


33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auuhh hame on kuin tehny sulle! Ihanan hoikkana oot taas :-)

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa hyvässä kunnossa synnytyksen jäljiltä =) Ei uskois, että synnytyksestä on vaan 5 päivää! Niin hoikkana olet =) Paljonko sulla tuli kiloja raskausaikana? Ja jaksoitko liikkua päivittäin?

Oispa sitä itekki tollasen näkönen synnytyksen jäljiltä, pahoin pelkään että en ole. Nyt jo tullut ihan liikaa kiloja :/ Ja elokuuhun on vielä aikaa.. hmm.. pitää ottaa itseä niskasta kiinni :) Tuo sun kuva kyllä nyt motivoi ittiäkin huolehtimaan enemmän.. :)

Nooruska kirjoitti...

Ihana hame! Ei kyllä uskois, että olet synnyttänyt viisi päivää sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta!! Sähän olet ihan entisissä mitoissa, maha siis jäi sairaalaan:)

Ansku kirjoitti...

Paljon onnea pienokaisesta vähän jälkikäteen =)

Vilma kirjoitti...

Voi jösses miten sutjakka olet! Mä luotan ratsastuksen vaikutukseen (en siis raskauden aikana ole ratsastanut ettei kukaan luule) tässä asiassa ja toivon sormet ja varpaat pystyssä, että jotain lihasta tästä mahasta vielä löytyisi sitten synnytyksenkin jälkeen. Odotan kunnon hikilenkkejä kuin hullu puuroa :D

Turun Tilda kirjoitti...

Onnea uuden hameen johdosta! Nauti nyt siitä täysin siemauksin. Eipä sulla mokomalla hirveästi tursotusta nytkään näy ;)

Merja kirjoitti...

Sää taidat pompata omaan entiseen kokoosi ihan ennätysvauhdilla..

Energiaa ja jaksamista uuteen perhekokoonpanoon, toivotaan että tyttönne nukkuu hyvin!

Niina Än. kirjoitti...

Jee, makee hame :) Muistan ton tunteeen, kun saa taas vaatteet päälle jotka haluaakin. Joskin kuopuksen jälkeen mulla kesti palautuminen huimasti pidempään kun esikoisen kanssa, vaikka ei niitä kiloja tokallakaan kerralla tullut paljoo vauvaa, vettä ja istukkaa enempää. Se mulle oli yllätys esikon synnytyksen jälkeen, että maha ei palaudukaan heti normaaliksi (noloa, myönnetään). Ja hei, tosi kiva kun jaksat bloggailla jo heti. Taitaa olla hyvin nukkuva vauva :)

Matroskin kirjoitti...

Vähänkö järkytyin kun masu oli yhtäkkiä kadonnut! Taaksepäin selaamalla selvisi sitten syykin. Onnea onnea! Vaavi on supersuloinen!!

Anonyymi kirjoitti...

voi nainen, oot ihan uskomaton!!
VIISI PÄIVÄÄ synnytyksestä ja oot TUOSSA kunnossa?!?!? mie en oo ainuttakaan kersaa ees pykänny enkä siltikään näytä tuolta!

Olet kyllä mahdottoman inspiroiva tapaus.

Onnea sylin täydeltä pienokaisen johdosta, melkein tuli ihan liikutuksen kyynel silmään uutista lukiessa!

ellen kirjoitti...

anonyymi: Kiitos:)

anonyymi: Kiloja tuli noin 14. Ja vielä niitä riittää, mutta eiköhän ne itekseen lähde maidon mukana:D Kyllä mä aika hyvin jaksoin liikkua, varsinkin loppuraskaudessa kävely maistui. Ja synnytys meni hyvin, joten silläkin on varmasti iso merkitys palautumisen kannalta.

nooruska: Imarteleva hame päällä;)

anonyymi: No ei se kyllä kokonaan jäänyt, ja en todellakaan ole entisissä mitoissa:D Mutta uskomattoman nopeasti kohtu palautuu, terkka tänään just sanoi että varmaan viikko ja se on supistunut kokonaan.

ansku: Kiitos:)

vilma: Kyllä sillä on varmasti iso merkitys että on harrastanut liikuntaa ennen raskautta! Kyllä sen huomasi omalla kohdalla kun vertaa esikoisen odotukseen, mikä merkitys on liikunnalla.

turun tilda: Niin näissä kuvissa;)

merja: Niin toivotaan, esikoinen ei kyllä nukkunut kovinkaan hyvin...

niina än: Täytyy käyttää rauhalliset hetket heti hyväksi;) Mä taas palauduin tästä nopeammin kuin ekasta, mutta synnytykselläkin on varmaan iso merkitys palautumiseen.

matroskin: En mäkään vielä oikein tajua, ettei mahaa enää ole. Siihen ehtii tässä ajassa tottua aika hyvin.

anonyymi: No just, Kiitos:D

Marengin elämää kirjoitti...

Paljon onnea koko perheelle pienen prinsessan johdosta! Todella suloinen pieni nyytti <3 (itse kateellisena ihailen kuvia!) Ihanan värinen hame ja yhtä yllättyneenä kuin muutkin ihmettelen sinun nopeaa palautumista!! Itse palauduin 7 vuotta sitten esikoisen synnytyksen jälkeen yhtä nopeasti kuin sinä nyt, mutta nyt kun ikää on jo enemmän niin uskoisin että kilot pysyisivät ja pitkään!!

dolce kirjoitti...

Voi onneksi olkoon :) Jotenkin niin herkkä tuo kuva vauvelin kädestä...

takku kirjoitti...

Hienoa että olet näin nopeasti taas takaisin täällä! Ei voikun ihastella sinua ja tuota hametta! Aivan upea (: Jaksuja uuden perheen jäsenen kera! :'>

-takku

Battle Maiden kirjoitti...

Missä on sinun maha? Uskomatonta! Ihana hame.

Johanna kirjoitti...

Hei missä sun maha on...?!? :D

Ihana hame :)

tipitii kirjoitti...

Älyttömän ihana hame!

Starlet kirjoitti...

Tuo mekko on aivan ihana ja sopii sinulle todella hyvin!

Bionda kirjoitti...

Ensinnäkin onnittelut ihanan tyttövauvan johdosta!

En voi ymmärtää, että joku mahtuu omaan vaatekokoonsa noin pian synnytyksen jälkeen! Minusta oli hirveää joutua pukemaan sairaalassa UUDESTAAN ne samat 9 kuukautta päällä olleet mammasammarit, eikä niistä päässyt eroon vielä pariin KUUKAUTEEN. :D

On muuten ollut kiva seurata, miten raskausaikana löysit omaan tyyliisi sopivia, kivoja ei-mammavaatteita.

Vauvantuoksuista kevättä!

Tiina kirjoitti...

Aika epäreilua, että joku on 5 päivää synnytyksen jälkeen tuon näköinen... :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sun vanhempi lapsonen hoidossa? Kiltit lapset oot kyllä saanut, kun ehdit bloggaillakin. Suurin osa tuntemistani äideistä ei lapsiltaan suihkuun ehdi saati sitten muuta vaatetta päälleen vetämään kuin imetyspaidan ja verkkarit...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Pitää myöntää että olen kateellinen, tunnut niin täydelliseltä, etten ole uskoa todeksi. Mutta kaikkea hyvää silti!

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän ongelma blogissasi on kun tänne tullessani joudun joka kerta varmistamaan koneelleni, että haluan käyttää GPRS-yhteyttäni? Muita suomalaisia blogeja lukiessa ei ole vastaavaa ongelmaa.

Ystäväsi Kalastajan vaimon blogiin en myöskään pääse. Yritin joku aika sitten pari kertaa, mutta kone teki luupin ja oli pultattava koko kone.

Samoin olen ihmetellyt, mitä on tapahtunut suosikeissassi olevalle espanjalaiselle blogille My daily style. Ei avaudu enää lainkaan. Onko blogi poistettu netistä?

Ja vielä: Onnea perheenlisäyksen johdosta!

Tiina kirjoitti...

Oho, mikä palautuminen! Onnea uudesta perheenjäsenestä, mä ihan hämmennyin, että nytkö se jo syntyi, kun vastahan sä ilmotit raskaudesta. :)

mj kirjoitti...

Pistitpä kovan tavoitteen!
Näytät nimittäin oikein kauniilta.

I May Say kirjoitti...

5 päivää synnytyksestä ja sä jo keikailet upeana kuvissa ja kaupungilla :)

hame sopii kauniisti sinulle. etenkin kun sääret saa hieman väriä.

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, herättää siis ihan todella kateutta naisten keskuudessa, kun äiti palautuu pian / heti synnytyksestä. Minusta se on vain hienoa! :) Ja itsestäkin paljon kiinni. Kun raskausaikana liikkuu hyvin ja syö terveesti, palautuminen onkin nopeaa.

Voi olla, että toiset äidit ei ehdi suihkuun ja löytää aamulla päälleen vain verkkarit. Se on kuitenkin niiden toisten äitien probleema ja aika auttaa tähänkin probleemaan. Ajan haaskuuta kuitenkin katkeroitua niille äideille, jotka piristyy kaunistautumisesta. :)

Kaikkea ihanaa, hyvää ja kaunista Ellenille ja vauvalle! Täällä on myös yksi, joka pian saa vauvan.

ellen kirjoitti...

marengin elämää: Kai se on siitä turvotuksestakin kiinni, se kun tosiaan lähtee synnytyksen jälkeen nopeasti pois. Rasvat sen sijaan eivät lähde:D Ja kyllä minulla sitä vielä on!

dolce: Kiitos:)

takku: Kiitos!

battle maiden: No kyllä mahaa vielä on, mutta aika nopeasti se tuntuu katoavan!

johanna: Kiitos! Ja tuo hame kuroo mukavasti "makkarat" kasaan;)

tipitii: Kiitos

starlet: Kiitos!

bionda: Niin, en mä tiedä mistä se sit on kiinni? Kai se kohdun supistuminen on vaan aika yksilöllistä?!?

tiina: Jos olisi ollut vaikea synnytys niin asiat olisivat kyllä toisin:)

anonyymi: Vauva on vielä niin pieni että se syö ja nukkuu, mutta eiköhän ne rutinat pian ala ja sitten voi olla, ettei bloggailulle jää aikaa:D Miehestä on kuitenkin myös apua. Täytyy sitä vähän saada välillä tuulettaa ajatuksia vaikka sitten bloggaamalla.

anonyymi: No voin kertoa että en todellakaan ole täydellinen.

anonyymi: No en kyllä yhtään osaa sanoa mistä ongelmasi voisi johtua!?! Tietääkö joku lukija?

tiina: No onhan siitä nyt jo aika kauan:D

mj: No ei tämän ole tarkoitus mikään tavoite olla!

i may say: :D

anonyymi: No tuskin kukaan oikeasti mikään kateellinen on:D Ehkä näytän hoikemmalta kuin oikeastti olenkaan, kun kaikki ehtivät jo tottua siihen mahalliseen olemukseen. Sitten taas kun miettii lähtötilannetta niin en todellakaan ole vielä siinä pisteessä:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihmeen nopeasti olet jalkeille pääsyt ja se on vain hyvä!! :)Susta vois ihan oppia ottaa

Ocean kirjoitti...

Näytät aivan upealta ja noin pian synnytyksen jälkeen. Ihana hame <3

heini kirjoitti...

Niin ja se kysymys, mitkä olivat pienen tyttönne mitat? Entä mitä veikka tykkää uudesta tyypistä:--D?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihanasta vauvasta ja nopeasta palautumisesta! Säikähdin päivällä, kun yritin vilkaista blogiasi ja kone ilmoitti sen olevan salasanasuojattu. Nyt illalla pääsin kuitenkin taas lukemaan. Toivottavasti näin on jatkossakin! :)