maanantai 11. toukokuuta 2009

Pari

Huomasin äsken että Matroskinin tekemä nalle on ihan samaa kuosia, kuin pikkuiselle Lindexistä ostamassani mekossa! Aika suloinen yhdistelmä.


8 kommenttia:

Rva Herttainen kirjoitti...

Onpas tosiaan mätsäävät! Mä näin semmosta unta että kyselin teidän tytön nimeä ja se oli sit sama kuin mulla, mutta ilman väliviivaa (niinku kaks eri nimeä, ei siis ees yhteen), ihmettelin muutenkin että antaa nyt lapselleen sama nimi kuin itellä ;) Ja mä olisinkin niin suuri vaikuttaja että lapsiakin jo nimetään mun mukaan :D Tulee varmaan tän vuoden suma ;)

Helmi kirjoitti...

Ihastuttava nalle <3

heini kirjoitti...

Tuo nalle on aivan äärettömän suloinen!:-)<3 Onko se lahja pikkuisellenne vai oletko tilannut sen jotakin kautta? Ja kyllä - todella sopivat nämä kaksi yhteen. Miten teillä on muuten nukuttu :-)?

Matroskin kirjoitti...

Ihana pari. Pelkäsin että jos mikään teidän kodissa ei ole noin räväkän väristä :)

Nooruska kirjoitti...

Pikkutyttöjen mekot on niin ihania! Kaveripiiriin syntyy jostain syystä vain poikia... Onhan pojillekin kaikkea kivaa ja varmaan ihan hyvä etten ala ostella kaikenlaisia ihania mekkoja, paitsi tietty itselleni ;-). Ja nalle matchaa hienosti. Voi voi miten söpöä..

Vilma kirjoitti...

Voi kuinka kaunis nalle. Hyvin sopii tosiaan tuohon mekkoon! Varmasti mukava saada tuollaisia yllätyksiä, joita ei ole osannut odottakaan :)

Matroskin kirjoitti...

Voin vastata Heinille Ellenin puolesta, että nalle oli lahja minulta. Olin tekemässä Ellenistä lehtijuttua kun tytteli oli vielä pikkuinen muru masussa, joten me ollaan hänen kanssaan ikäänkuin tavattu :). Väkersin nallen itse.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ellen! Kiitos että pidät tätä ihanaa ja elämäntäyteistä blogia! Olet usein päivän piristys. :)