perjantai 22. toukokuuta 2009

Napista asiaa

Kävin ostamassa Trendin äiti-jutussa olleen mekon Hennesiltä. Olin katsellut sitä jo aikaisemmin, mutta olin silloin lasten kanssa, enkä voinut sovittaa sitä. Kävin sitten koittamassa sitä myöhemmin ja ihan hyvin se istui. Hintaa oli 19,90€. Täytyy vaan ottaa vähän paremmat kuvat, tässä kiskaisin mekon vain vaatteiden päälle:D Alla pilkahtava pitsireunainen trikoohame H&M ja neulebolero Vero Moda.


Tein tänään miilunpolttajan spagettia rucolalla höystettynä. Tummaa spagettia, pekonia, kuohukermaa (kermaan sekoitetaan yksi keltuainen suurusteeksi), suolaa, mustapippuria ja tosi reilusti tuoretta rucolaa. Päälle parmesania.Ostin kirpparilta pussillisen nappeja, ajattelin tehdä näistä metallisista jonkinlaisen koristeen johonkin vaatteeseen.


Kävin muuten tänään kevyellä hölkkälenkillä! Ei sitä kyllä varmaankaan vielä suositella, mutta kävelin ripeästi ja teki mieli kokeilla, miltä kevyt hölkkä tuntuu. Se tuntuikin ihan hyvältä. Olen kyllä tosi yllättynyt, ei mitään hölskyntää tai painontunnetta missään:D Ehkä viikon päästä voisi taas kokeilla uudestaan, ja siitä sitten pikkuhiljaa tuntemusten mukaan kuulostella kehoa. Jos vaikka loppukesästä juoksulenkit olisivat taas osa elämää!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania nappeja:) täytyykin kaivaa omaa ompelulaatikkoa;) Sun blogista saa aina inspiraatioita!!

Joy kirjoitti...

Oikein kaunis on mekkosi!

Herran jestas että olet nopeasti palautunut, hieno homma!

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten pystyt imettämään mekkojen kanssa?

ellen kirjoitti...

anonyymi: No kiva:)

joy: Onneksi synnytys meni niin hyvin, se varmaan vaikutti asiaan!

anonyymi: Ei voi käyttää kuin sellaisia, joiden kaula-aukko antaa myöden tai on napit.

Jenni kirjoitti...

Ihana tuo mekko:)

Anonyymi kirjoitti...

Hypistelin tuota nappipussia keskiviikkona vieraillessani Lahdessa! :D

Haidi kirjoitti...

Onpas ihana tuo mekko!