perjantai 15. toukokuuta 2009

Kirpparilta löydettyä

Punaiset Office London kengät 4€. Nämä ovat kuin uudet ja todella pehmeää nahkaa. Oli niin söpöt että eihän näitä voinut olla ostamatta!


Samasta pöydästä ostin myös Nanson halterneck mekon. Siitä parempaa kuvaa kunhan olen ensin pessyt sen ja mahdollisesti tehnyt pienet sisäänotot. Mekko maksoi 7,5€. En tiedä kannattiko maksaa ihan noin paljoa, mutta mekko on hyvälaatuisen oloinen. Koska näitä nyt olikaan myynnissä, kuosi näyttää vielä etäisesti tutulta? Mekko vaikuttaa käyttämättömältä ja Nanso-lapun takapuolelle on painettu "näyte". Eli joku näytekappale kai kyseessä.

12 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Ihanat kengät! Ostin tuollaisen peippomekon esikoisen synnyttyä -03, taisi olla silloin uutuus. Kuosi on minusta nätti, mutta kangas vähän luirua. Ostin kietaisumekon joka oli tehty tosi huonosti, kävellessä hameosan eri puolet leyhähtelivät alushousuihin saakka. Rinnan kohdalla taas oli tönkköä trikoovinonauhaa, joka aiheutti, että mekko kupruili ja paljasti rintsikat. Annoin mekon lopulta pelastusarmeijaan, vaikka se oli ollut normaalihintaisena tosi kallis.

ellen kirjoitti...

tämän kangas on vähän kuin froteeta!

Tanja kirjoitti...

Kyllä kannatti maksaa sen verran. itsellä tuo ruskeana kai sama mekko ja pulitin siitä uutena yli 70e. Lisäksi mekko on osoittautunut mukavaksi päällä.

Tanja kirjoitti...

Pieni lisäys vielä. Kuosi on nimeltään peippo ja suunnittelija Paola Suhonen

Laila kirjoitti...

Ihanat löydöt!

Mulla on halterneck-toppi tuosta mekkokankaasta, mutta ruskeana. Sekin kirppikseltä löydetty.

Eirene kirjoitti...

Kengät ovat oikea löytö! Ihana malli ja voi miten herkullinen punainen väri! Olen muutenkin ihan pähkinöinä punaisiin kenkiin. :)

Jään odottamaan kuvaa Nanson mekosta, Nansoa kun löytyy omastakin kaapista ihan mukava määrä... :)

Mrs.Marple kirjoitti...

Tuttavani on ollut Nansolla reppurina, ja sanoi että he ovat myyneet malleja kauden jälkeen halvemmalla pois kauppiaille. Yksittäiset mallikappaleet (a.k.a. näytekappaleet) ovat maksaneet noin 10% siitä mitä kauppiaat ovat maksaneet kun ovat uutena ostaneet.

Ihanat kengät!

Rva Herttainen kirjoitti...

Voi juku miten nätit kengät, sulla käy kyllä tosi hyvä mäihä kenkien kanssa!

Noita peippofroteisia oli joskus 2003, mulla oli semmonen toppi tona vuonna ja sit mekon (ei froteinen) ostin 2004 ja sit pari vuotta takaperin ostin huuto.netistä Matroskinin vanhan saman kuosin hameen kuin mitä uus mekkos on ;) Ja itse asiassa nyt kun luen Matroskinin kommentin niin mulla varmaan on samanlainen tai tosi samankaltainen ainakin se kietaisumekko ja on kans vähän ollut ongelmaa saada mekko istumaan ylhäällä niin ettei tissit vilkkuis. Sitä pitää vaan kiristää säännöllisesti. Ja Nanson mekosta toi on erittäin sopiva hinta, jos vielä käyttämätönkin!

Matroskin kirjoitti...

Minä pidin kietaisumekossa kymmentä hakaneulaa, mutta sitten alkoi ärsyttää :) Mutta tuo peippokuosi on kyllä hurjan nätti ja sinulle luiru kangas varmaan sopii, kun olet niin solakka.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä taas!:)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä tosi vähän Nanson mekosta! :)

Harmittaa vieläkin, että en silloin hankkinut Peippoa, kun sitä oli myynnissä. Olin köyhä opiskelija, harmillista!

Paula kirjoitti...

Aivan ihanat punaiset kengät!!