torstai 16. huhtikuuta 2009

Valkoisissa

Ihanaa kun ei tarvitse välttämättä enää takkia ulkona, tarkenin ihan hyvin tällä Gapin neuleella! Tosin tällä hetkellä en kyllä varsinaisesti palele, vaikka olisi vähän vilakampikin ilma..
Pellavahuivi on Sokokselta, nahkahanskat mummolta, mekko Vintage Stories, mekon alla oleva villahame Benetton ja kengät Euromarket. Niin ja nahkalaukku kirpparilta!
Edestäpäin näytän edelleen jokseenkin normaalilta, mutta voi hyvänen aika noita sivuprofiiliin kohdistuvia kuvakulmia...Aarikan korvikset on ihanat!!! Tykkään näistä tosi paljon. Kaulakorut oli kyllä pakko ottaa pois, ne olisivat vähän liikaa yhdessä näiden kanssa.


Ja leikkokukkia<3 Ostin pääsiäiseksi pikkunarsisseja ja kun ne kuihtui, leikkasin vain päät pois. Itseasiassa pelkät varret näyttävät paljon kivemmilta! Vinkiksi muille, ei kannata heittää pois kuihtuneita narsisseja, vaan tehdä niistä tällainen moderni viherkasvi:D


9 kommenttia:

O:n äiti kirjoitti...

Kiva idea - menenkin heti tuunaamaan kuihtuneen narsissini viherkasviksi! Ja taidanpa testata samaa myös helmililjan kanssa :)

Sinilintu kirjoitti...

En tiedä onko sulla samanlaisia ongelmia valkoisen tekstiilin käyttämisen kanssa kuin itselläni. Valkoisessahan kaikki lika näkyy hirveän helposti ja pahimillaan jämähtää paikoilleen pysyvästi. Haluaisin itsekin käyttää ko. väriä enemmän, mutt likaan valkoisen niin kovin helposti. Ostan valkoista silloin tällöin kunnes taas muistan mistä käytännön syystä olen pysytellyt siitä erossa.

Harmi homma. Erityisiä vinkkejä asiaan?

ellen kirjoitti...

O:n äiti: Niinpä, noi on tosi hauskoja noinkin!

sinilintu: No en mä kyllä osaa tuohon sanoa mitään...Ehkä murretut valkoiset ovat vähän armollisempia? Ei minulla pahempia sotkuja tule vaikka on kurainen lapsikin:D Kaikki on kyllä lähtenyt aina helposti pesussa.

NinaV kirjoitti...

Masusi on kyllä sievä! (Ja suuri.. :) ) Ja sääriäsi olen ihmetellyt, ne ovat edelleen hyvin hoikat. Useinhan raskausaikana jalat ja varsinkin nilkat turpoavat kovasti. Sinulla ei taida sitä ongelmaa olla?

(Heh, sananvahvistuksena minua pyydetään kirjoittamaan sopivasti: larger. :) )

Emelia kirjoitti...

korvkset näyttää sulla kyllä tosi hyvälle.

kurkkaa mun uusia lontooontuliaisia itselleni -kenkiä :D

ellen kirjoitti...

NinaV: No kyllä ehkä ihan pientä turvotusta on, mutta ei kyllä niin paljoa kuin ensimmäisestä raskaudesta. Vaikka painoa taas onkin tullut enemmän!?! Että ei näistä raskauksista kyllä ota selvää... Mutta voisiko turvotuksen vähyyden syy olla ahkera korkkareiden käyttö;D Ja sitten taas silläkin voi olla tekemistä, että en ole pystynyt syömään mitään kovin suolaista. Suolainen etoo.

ellen kirjoitti...

emelia: No olipa aika kengät! Ihana kukkavuorikin ja kaikkea:)

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ MASU!!!:---) Pianhan se pienikin sieltä jo esiin tulee;-) Tiedättekö muuten pienokaisen sukupuolen:)?

ellen kirjoitti...

anonyymi: No ehkä pieni aavistus on;)