lauantai 4. huhtikuuta 2009

Unelmakengät

En ole varmaan koskaan ollut mistään kengistä näin sanattoman onnellinen! Näissä on kaikki täydellistä. Väri, malli, materiaali ja noi korot...Siis 11cm korot voivat tuntua mukavalta jalassa, kiitos pienen platformin ja hyvän lestin!!! Bullboxerin nahkaiset korkkarit ovat täydelliset, piste.
Ohut mekko/paita on Hennesin, siinä on 70%puuvillaa ja 30% silkkiä.

19 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hei Ellen, ovatko nuo Bullboxerit ihan uudet? Siis jos vaikka pääsisin jossain sellaisia sovitelemaan.. :)

ellen kirjoitti...

Ilona: Juu on

ellen kirjoitti...

Niin ja nämä on spiritstoresta, mutta kyllä mun mielestä bullboxeria myydään muissakin kaupoissa?

Inkku kirjoitti...

Voi,ovatpa kauniit kengät! Voin jo kuvitella nämä vaikkapa farkkujen ja rennon paitiksen kavereiksi kesäiltana.:) Olivatko nuo söpöliinit kalliitkin, jos vaikka hankkisi omaankin kenkähyllyyn samat?

Paula kirjoitti...

IIIIhanat korkkarit. Jos nuo tulevat täällä suunnala vastaan, ostan oitis. Missä muissa liikkeissä noita saatetaan myydä?

winda kirjoitti...

Upeat avokkaat :)

eloisa kirjoitti...

vautsi mikä kokonaisuus! :) kerrohan, missä/millä saa noin kauniin väriset sääret keskellä talvea?! (ainakin täällä pohjoisessa talvi taitaa olla vielä kesken..)

heini kirjoitti...

Onpa kyllä törkeän upeat! Mitä muuten olet siitä väitteestä, että raskaana olevan ei tulisi käyttää korkkareita? Olen kuullu tommosen, mut en tiedä että MIKS ei.. :/

*~SL kirjoitti...

Hienot kengät!

ellen kirjoitti...

inkku: 59€

paula: Tietääkö joku, mitkä liikkeet myy bullboxeria?

winda: Kiitos!

eloisa: Sukkikset ehkä hämää:) Mutta käytän sitä dove kosteusvoidetta joka päivettää kevyesti. Se on talvella tosi hyvää, kun on niin mietoa, ei tule mitään rannuja.

heini: Toistaiseksi ainakaan neuvolan taholta ei ole tullut kommenttia siitä, miten pitäisi pukeutua/meikata/laittaa hiukset yms raskausaikana:D
Mutta ehkä toi kenkäjuttu liittyy siihen, että jos ei niitä ole tottunut käyttää niin voihan se olla melkoista kun selän ja lantion suhde voi vähän muuttua. Minulla korot kuitenkin auttavat pitämään ryhtiä kasassa, maha kun vetää tätä yleisolemusta väkisinkin vähän kasaan. Nämä kengät ovat kyllä niin korkeat, että taitaa olla pieni nilkkariski olemassa kaiken tämän ylimääräisen painon alla:D Joten ihan näin maksimaaliset korkkarit saavat kyllä odottaa mahatonta aikaa.

Maija kirjoitti...

Aivan upeat kengät!

Ana kirjoitti...

Itse oon ostanu yhdet bullboxerit jopa Citymarketista. :D Vähän hämmästyin siellä kenkähyllyillä kun näin että myyvät bullboxeria. En kyllä tiedä onko vaan yksittäisiä pareja ja mikä on homman nimi.

Matroskin kirjoitti...

Olen ihan järkyttynyt, huomasin vasta nyt että olet SALAA jatkanut bloginpitoa!! Nyyhkin ihan turhaan sen loppumista!

Matroskin kirjoitti...

Ja eiköhän raskaanakin kannata luottaa omaan vaistoon... Jotkunhan sanoo, ettei raskaana saisi värjätä tukkaakaan.

ellen kirjoitti...

maija: Kiitos!

Ana: Musta tuntuu että mäkin olen törmännyt siihen merkkiin monissa eri kaupoissa!

Matroskin: Ai etkö koskaan huomannut että jatkoinkin:D Heh. Joo tuota hiustenvärjäysjuttuakin kuulee.Ja kynsienlakkauksen kieltämistä:D Mutta kukin tavallaan.

ruu kirjoitti...

olen kuolannut juurikin samoja !

Ana kirjoitti...

Eiköhän terve järki oo paras apukeino vaan siinäkin mitä raskaana oleva saa tehdä ja mitä ei. :) Joku kynsienlakkaus tai korkokengät tuskin sikiötä vahingoittaa joten jos koroilla vaan itse pystyy kävelemään niin siitä vain. :D Uskoisin että tuokin "kielto" juontaa juurensa siihen että korkokenkiin tottumattomampi ei niillä välttämättä kovin mukavasti masun kanssa pystyisi kävelemään, tai jalat kipeytyvät enemmän kuin normaalisti (?). :D Tiedä sitten mistä tuokin tulee mutta tuskin mitään sen kummempaa totuuspohjaa siihen liittyy. :)

Ana kirjoitti...

Niin ja pakko kommentoida tuohon hiustenvärjäysjuttuun, olen kuullut että raskausaikana muuttunut hormonitoiminta saattaa hiuksia värjätessä vääristää sävyä aika rajusti. Ja tosiaankin rajusti sillä yhdellä puolitutulla blondauksesta tuli vihreä. :D Mutta sama vaikutus voi kuulemma myös olla tietyssä kuukautiskierron vaiheessa värjätessä.

La Signora K kirjoitti...

Joo, siis varmaan noita juttuja kuulee ja tulee kuulemaan tulevaisuudessakin, koska raskausaikana saattaa tulla turvotusta jalkoihin, käsiin, ja hiukset voi ns. huonontua, joten väri ei välttämättä tartu tms. Se vauva siellä masussa vie niin paljon energiaa, mutta jos näitä kaikkia juttuja uskois niin eihän elämisestä tulis yhtään mitään! :)