tiistai 28. huhtikuuta 2009

Sporty?

Olen pyrkinyt käymään joka päivä reippaalla (!?!) kävelylenkillä. Sen kyllä oikein tuntee miten hyvää se tekee elimistölle. Jos jonain päivänä ei liiku lainkaan, niin kyllä alkaa helposti jomottaan ja kolottaan!

Tässä kuvassa päällä on Vilan leggarit, Es Ti:Ci:n collegetakki ja Ginan trikootunika. Pellavahuivi on Sokokselta ja kengät Cittarista:D


Kirjoitin pitkän pohdinnan blogin pitämisestä anonyyminä. Sitten mietin, että antaa olla ja poistin kaiken. Joskus oma blogi mietityttää siinä mielessä, että minun on vähän vaikea luokitella tätä mihinkään genreen. On vähän sellainen yksinäinen susi olo.

Mutta ehkä se on vain korvieni välissä?

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva sporttiasu! :) Mistä olet ostanut tuon collegetakin, onko uusikin hankinta? Itselläkin saattaisi olla tarvetta tuollaiselle.

Laila kirjoitti...

Blogistasi tulee aina niin hyvälle mielelle, se on niin rauhallinen ja ihana! Tykkään kuvistasi todella paljon, vaikka itse vaatteet ovatkin omaan makuuni liian "herkkiä".

Lisäksi olen päättänyt, että jos/kun Luoja suo toisen lapsen, aion pysyä yhtä yhtä sutjakkana kuin sinä :)

Kaikkea hyvää raskauden loppumetreille! Toivottavasti saamme hiukan vauvakuviakin (elokuussa syntyvälle kummilapselle kävin juuri valkkaamassa PoP:ista uusia juttuja, oih...).

Rva Herttainen kirjoitti...

Älä huoli mistään genreen kuulumisesta, eikös se vain tarkoita että blogisi on jotain ainutlaatuista :)

Bisquits kirjoitti...

Et ole ainoa, minullakin on joskus havaittavissa yksinäinen susi -syndroomaa bloggailussa. :-D Perustetaanko susikerho?

r kirjoitti...

Blogisi on niin ihanan raikas. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken ei aina tarvitse olla luokiteltavissa. Niistä blogeista joita seuraan, on sun blogisi ehdottomasti yksi parhaista. Tee niinkuin hyvältä tuntuu.
nina

Anonyymi kirjoitti...

Olen päässäni luokittanut blogisi eräänlaiseen aikuisempaan kategoriaan, sanotaanko vaikka rouvasblogiksi :) Tätä on ilo lukea, oli kategoriaa tai ei!

ellen kirjoitti...

anonyymi: Sain tämän muistaakseni joululahjaksi vuosi sitten...On varmaan stockalta ostettu. Tähän kuuluu sellaiset sisätossutkin.

laila: No kiitos:) PoP:n vaatteet on ihanan värikkäitä!

rva herttainen: Ihanan positiivinen näkökulma asiaan:D

bisquits: No totta, eipä sinunkaan blogiasi ole kovin helppo "luokitella"!!!

r: Kiitos:)

nina: No niin minäkin järjellä ajattelen, että ei luokkiintuminen ole mikään itseisarvo;)

ellen kirjoitti...

rieppa: Eikä, toi on ihanin keksintö mikä voi olla, "rouvasblogi". Kelpaa!
Pelastit mun päivän XD

Nooruska kirjoitti...

Itsekin mietin eikö bloggailu just anna vapaat kädet tehdä blogillaan mitä haluaa? Veljeni tosin totesi, että omani on rojublogi, mutta onneksi tykkään omista rojuistani ;-).

HannaM kirjoitti...

Älä ole huolissasi genrejutuista, ei tosiaan tee blogiasi ainakaan huonommaksi! Itse jollain tapaa miellän sinun blogisi "samaan lokeroon" Kalastajan vaimon kanssa. Pidän kovasti kummastakin ja molemmissa jotakin hyvin seesteistä ja ihailtavaa. Ehkä se on äitiys, joka tuo sitä myös :)

Turun Tilda kirjoitti...

Mitenkäs luokittelisit sitten minun blogin :) mautonta rottahuumoria, häähössötystä, tylsiä kävelyretkiä luonnossa, urputusta koulumaailmasta, viivästyneit arvontoja. Siinä vasta tyyliblogi!

Mä liityn kanssa anonyymikerhoon! Sehän on ainutlaatuinen juttu! Bisquits, Herttainen, sinä, Dolce, minä... Kyllä anonymejä löytyy. Anonyymeys on mielestäni muutenkin hyvä juttu, ei kaikkea tarvitse näyttää muille. Mua lähinnä äklöttää liiallinen tirkistely.

Sinilintu kirjoitti...

Olen kaikkien jo asiasta maininneiden kanssa samaa mieltä: Älä huoli luokittelusta! Tee blogiisi sellaisia päivityksiä kuin haluat niistä aiheista, joista haluat. Eihän kenenkään tarvi esim. jättää kirjoittamatta vaikka kalmareista sen takia, että blogi muka on vaateblogi tai uusista ihanista kengistä, jos blogi muka on ruokablogi! Tämä on sinun ja kun sinä päätät, on vain mielikuvitus ja oma halu rajana.

Menenkin tästä kirjoittamaan päivityksen marakattien elämästä naapurin postilaatikossa ;>

Anonyymi kirjoitti...

Rouvasblogi juu, mutta positiivisen epärouvamaisella tyylillä! : ) Ihailen paitsi vaatteitasi, erityisesti taidettasi ja kaunista kotiasi!

Tuatara kirjoitti...

Blogisi kuvat ovat kauniita ja minusta on vain mukavaa että jaat herkulliset kokkailusi meille. Välillä vesi kielellä lueskelen. Ja sinun tyylitajusi todella näkyy, sekä vaatetuksessa että ihan kaikessa. Ja teidän koti on ihana, ne palat mitä siitä olet blogistaniaan julkistanut. Jatka vaan samaan malliin! Minusta on mukavaa että blogisi henkii aikuista linjaa - rouvasblogi :) Ja kuten jokin aika sitten itse spekuloit lehtiä, niin minusta blogisi on Gloria (jo aikuinen, tyylikäs, omannäköisensä).

ellen kirjoitti...

nooruska: No just:) Mutta totta:)

hannam: Kalastajan vaimon blogi on kieltämättä vähän samoilla linjoilla omani kanssa, mutta silti meidänkin blogit on jotenkin kivan erilaiset:) Mutta ehkä se on se äitiys ja mieltymys pukeutumiseen, mikä yhdistää! Ja kalastajan vaimon kanssa me kerran tavattiinkin pikaisesti, oli kivaa.

turun tilda: Joo, mutta se on kyllä susikerho;) Että tervetuloa vaan!

sinilintu: :D

anonyymi: Kiitos:)

tuatara: Ihan liian ihanasti sanottu, kiitos!

Laura kirjoitti...

Höps, eikös tää ole vähän sellainen lifestyle blogi? Ei ihan sitäsuntätä mutta elämää, kauniita kuvia kodista, vaatteista, ruokajuttuja... Tykkään kovasti :)
Luen blogeja sisustuksesta ilmiöihin ja muotiin, mutta eniten tykkään juuri sellaisista missä on asioita laajemmin eikä keskittyen vain yhteen genreen.

Johanna kirjoitti...

En myöskään näe mitään syytä laittaa blogia johonkin tiettyyn genreen. Elämäntilanteetkin vaikuttavat pitkälti siihen millaista blogia kukakin pitää. Omaa blogianikaan en osaa luokitella. Ehkä tällaiset ei-muoti/mielipide-politiikka-jne blogit voisi olla ihan vain "elämäblogeja". Kukin päättää mitä osiaan elämästä sitten jakaa. Sinullakin kuitenkin on aika laaja kirjo asioita blogissasi, joten sitä on tosi vaikea laittaa mihinkään muuhun kategoriaan. Joku sanoisi ehkä lifestyleblogeiksikin, mutta en osaisi pitää omaa elämääni ainakaan minkään sortin elämäntapana, se on vain omaa elämääni, ei mitään "tapaa".
Luonnollisestikin, ei ikäsi vaan, elämäntilanteesi vuoksi blogisi luokitellaan "vanhempien" blogeihin ja sillä tuo rouvasblogi oli hyvä idea myös :)
Minusta on huippukivaa, että blogeja löytyy niin moneen lähtöön. On ihanaa, että voi lukea omanikäistensä ja vanhempienkin elämästä, näkemyksistä ja tyylistä, eikä ainoastaan juuri ja juuri täysi-ikäisten muotikokeiluista.
Mukavaa iltaa sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta sinulla on oma aikuinen tyyli, ja on virkistavaa lukea muutakin kuin 2-kymppisten teinien ostoksia GT:sta...
Blogisi on LaatuBlogi. Jatka samaan tyyliin !

t. lukija keski-Euroopasta