keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Paolan hiusten salaisuus?

Nyt kaipaan taas vastauksia tähän jo kauan pohtimaani asiaan. Miten esim. Paola Suhonen pitää hiustensa värin näin tuhkaisena? Siis välillähän se menee jopa lilaan, mutta useimmiten on vain ihanan puhtaan helmenvaalea. Onko joku lukija löytänyt kestävän ratkaisun tuhkanvaalean värin säilyttämiseen?
Itselleni kaikki hopeashampoot ja hoitoaineet ovat olleet järjestelmällisiä pettymyksiä. Ainoa toimiva tuote on Igoran jääkukka- kiiltohoitovaahto, mutta sitä ei aina ole saatavilla. Millä keinoin te tuhkanvaaleat lukijat säilytätte värinne? Siis muuten kuin vain värjäämällä...kuvat hs.fi ja iltalehti.fi

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toimii Lorealin hopeisessa pullossa myytävä tumman liila shampoo (en muista nimeä). Pesen shampoolla pari kertaa viikossa, annan vaikuttaa noin 10 min. Kirkastaa väriä huomattavasti!

Marsu kirjoitti...

Lorealin Silver-shampoo on parasta kokeilemaani - käytän melkein joka pesulla. Tosin kaipaisin myös jotain vielä parempaa.

Tui kirjoitti...

Minulla toimi hopeashampoot ja Fudgen Whiter Shade Of Pale-tehohoito pitkällä (yli puoli tuntia) vaikutusajalla. Veden laadullakin on ilmeisesti vaikutusta vaalean tukan sävyyn.

Jana kirjoitti...

Itse olen käyttänyt L'Orealin blondille hiuksille hoitoainetta (en shampoota) ja sen koin todella hyväksi. Jos liikaa laittoi, tuli jopa tuollainen violettinen vivahde, mutta kun osasi hyvin levittää tuli kiva tuhkainen ja aivan vaalea hius.

miija kirjoitti...

Ootko kokeillu Bonacuren hopeashampoota?
Joskus bongasin ko. mystisen tuotteen kaverini suihkukaapista ja kuulemma on ollut aivan ihanan toimiva!

Mary and Jo kirjoitti...

Kannattaa kokeilla Goldwellin Colorance, Soft Color violet blonde, VAAHTOSÄVYTETTÄ. Saa ainakin, luultavasti Stoccalta ja Sokokseltakin, HairStoresta (vaikka muutoin vältän täältä ostelua moraalisista syistä). Riittää putkilon mukaan kuuteen käyttökertaan, itsellä puolipitkä tukka, on kestänyt jo ainakin sen kuusi kertaa. Laitetaan puhtaaseen pyyhekuivaan tukkaan ja annetaan vaikuttaa vähintään 5 minuuttia. Itse olen ollut 45min aineen kanssa hengailua. Toki laitoin todella seksikäään muovikelmun suojaksi ettei valu vaatteille, mutta tällä saa ainakin viikon kestävän platinablondi-tuloksen, minun hiuksiini. Hintaa ko. putelille en muista. -Joanna-

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen, kun Paolan hiuksia monesti ihaillaan, sillä omaan silmääni ne näyttävät tosi huonokuntoisilta ja siitä syystä täysin kiillottomilta ja mattapintaisilta. Värikin on harmahtava lila useimmiten, en tykkää noin epäluonnollisesta sävystä.

Anonyymi kirjoitti...

Minun kampaajani sanoi, että vain ani harvalla suomalaisella on sen tyyppinen hius, että se ei kellastuisi (oma pigmentti puskee värjäyksen läpi).
Kampaajani mukaan säilyttääkseen Paolan kaltaisen hiusvärin hiusta pitäisi olla jatkuvasti värjäämässä, mikä on hiuksille kova rasite. Itselleni kampaaja sanoi (reilu vuosi sitten) että parasta vain unohtaa moiset haaveet ja löytää joku toinen miellyttävä sävy. Surullista, eikö!
Ainakin itselleni on ihan yhtä tärkeää, että hiukset ovat hyvänsävyisen lisäksi hyväkuntoiset.
Toivottavasti ongelmasi ratkeaa!

Mipa kirjoitti...

Juur tuota samaa piti suositella kuin Mary and Jo. Luin nimittäin tämän juttusi ja samalla kun tuossa lounaan ohessa luin Olivia lehteä, niin sieltä löytyi Anne Kukonhovin platinanvaaleiden kutrien salaisuus. Ja se on juurikin tuo Goldwell Colorance Soft Color-vaahtosävyte. Lehdessä oli kyseisestä tuotteesta pieni juttu, jossa mainittiin sävytteen virkistävän väriä hiustenpesun yhteydessä. "Toimii parhaiten vanhan värin tehopäivityksenä" hinta 12,50€. Itse olen tumma, joten minulla ei kyseisestä aineesta ole kokemusta. :D

annnim kirjoitti...

Mun ainakin täytyy värjäillä suht usein, kun ei shampoot ja hoitoaineet oikein tepsi. Eikä mulla toki ihan yhtä tuhkainen väri ole, kuin esim. Paolalla.

Paras tuhknavaalea väri syntyy kotikonstein L’Oréal Paris Férialla ja sävyllä erittäin kirkas tuhkanvaalea eli metallic blonde silver.

Olga kirjoitti...

Kampaajani sanoi taannoin samaa minulle kuin anonyymille, että voin luopua hopeanvaaleiden hiusten haaveilusta, koska niitä on "mahdoton" saada. Hän myi minulle tuota Goldwellin soft colorance violet blondea keltaisuutta poistamaan, joka kyllä tekee luvatun ja alkaa taittaa hiusten sävyä vähän violettiin.

ellen kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Kävin kauppareissun yhteydessä ostamassa tuota goldwellin vaahtosävytettä. Se kuulosti lupaavalta ja myyjäkin sanoi, että se on vastaavaa kuin aiemmin käyttämäni jääkukka, paitsi että vielä "tehokkaampaa". Ja ei kuivata hiuksia, päinvastoin:) Joten kerron heti kokeiltuani, onko tässä uusi värin pelastaja:D
Ja en mä ainakaan luovu tuhkanvaaleiden hiusten haaveilusta, koska tiedän sen olevan mahdollista. Kun omalle hiukselle löytyy vain sopivat tuotteet, joilla sitä hoitaa, niin ei tarvitse edes värjätä "oikeilla väreillä" kovin usein. Harmi kun tigillä ei ole mitään silver juttuja, nekin olisivat varmasti tosi hyviä!

Tiina kirjoitti...

Täältä myös peukut tuolle Goldwellin vaahtovärille ja Lorealin silver-shampoolle. Shampoota käytän niin, että annan sen vaikuttaa muutaman minuutin ennen huuhtelua. Toisinaan väristä tulee pitkän käytön jälkeen jotain sinertävän ja liilan väliltä, mutta aina se on parempi kuin kellertävä. :)

Laura kirjoitti...

Itse olen saanut Hairstoren www hopeashampoolla ja -hoitoaineella keltaisuuden pois, pesen niillä lähes joka pesukerralla.

Jospa toisten hiuksiin ei vain tartu se hopeanhohto, punapigmenttiä niin paljon? En tiedä, en ole ammattilainen :)

Purnukka kirjoitti...

Käytän itse kans Goldwellin 10V vaahtoa ja tyytyväinen olen =)