keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Lehtihehkutusta

Kai tässä on nyt sitten joku "rajapyykki" ylitetty tai jotain, mutta mielestäni tämän hetken paras suomalainen muotilehti on Gloria. Visuaalinen ilme, pienet harkitut yksityiskohdat ja inspiroivuus ovat vertaansa vailla.

Kuvat nappasin ihan vain suoraan lehdestä innostuksissani, mutta saatte varmaan selvää, mitä tarkoitan? I-ha-naa.
7 kommenttia:

heini kirjoitti...

Niin totisesti on <3 Voi tuota viimeistäkin asua......

Lumianna kirjoitti...

Juuri äsken kävin kaupassa hakemassa Glorian ja ajattelin tehdä samanlaisen jutun :). Olen löytänyt Glorian vasta hiljattain, mutta nyt se on ehdoton lempparini!

ellen kirjoitti...

heini: Ja mitkä värit!

lumianna: Jotenkin aivan omaa luokkaans amuiden lehtien rinnalla...Siis sellainen asiallinen ja tyylikäs:)

I May Say kirjoitti...

mä olen enemmän olivian ystävä. gloriaa tulee ostettua satunnaisesti. olen muutaman kerran lukenut pääkirjoituksen ja raivostunut totaalisesti :)

Turun Tilda kirjoitti...

Mä olen lukenut Gloriaa aika monta vuotta, tilannutkin sitä joskus. Gloriassa parasta ovat elämän aakkoset sekä ne jonkin henkilön oman tyylin peruspilarit. Muotikuvat ovat aina tyylikkäitä (sopivan jakkupukuhenkisiä/virastotyylisiä tällaiselle opelle). Yleensä kaipaisin joitakin halvempia vaatemerkkejä sekaan. Välillä liian elitististä.

Myös hyviä sisustus- ja kulttuurijuttuja :)

Matilda kirjoitti...

Gloria on tosiaan visuaalisesti kaunis, mutta kaikki lehdessä esiteltävät vaatteet ovat aivan sikakalliiita. Tarkoitettu kai rikkaille rouville ;).

Honey kirjoitti...

Gloria on laadukas lehti, mutta itse laitoin sen boikottiin luettuani hanhenmaksaa ylistävän arvostelun. Minulle kun eläinten kärsimys on ehdoton no-no.