keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

"Kun käännät selkäsi"

Ihan pakko jakaa kanssanne tämä ihastuttava Apu-lehden artikkeli vuodelta 1959 (No:16). Alla parhaita paloja.


Sinut nähdään päivittäin aivan yhtä useasti takaa päin kuin edestäkin: mitä suloisemmat ovat kasvosi, mitä sirommat sääresi, sitä useampi pää kääntyy katsomaan jälkeesi. Niin– taitaa todellakin olla aika vaihtaa muutama sana siitä, näytätkö yhtä viehättävältä mennessäsi kuin tullessasikin.

Kaulus ja olkapäät
on pidettävä ehdottoman puhtaina hilseestä ja hiuksista. Harjaa ja kampaa hiuksesi huolellisesti aamuisin ennen kuin vedät leningin yllesi. Voit suojata kampauksesi sitomalla joko sifonkihuivin tai tarkoitusta varten valmistetun sideharsopussin koko pääsi ympäri. Samalla varmistut siitä, ettei make-upisi tahri pukuasi.

Alusvaatteiden olkaimet
eivät koskaan saa näkyä. Jos pukusi on selästä avoin, ompele puvun olkasaumaan painonapeilla varustettu nauhalenkki, johon kiinnität olkaimet. Jos käytät ohuita puseroita, mikä sinänsä ei ole laisinkaan suositeltavaa, varmistu, että ainoastaan aluspusero näkyy sen alta myös selässä.

Sukansaumat
eivät saa kiertää. Tarkista saumoja oikoessasi, että kantapää on ehdottomasti kohdallaan, muuten toimenpiteestä ei ole hyötyä. Kapeat hameet aiheuttavat usein sukansaumojen yhtämittaisen kiertymisen– tästä pulmasta pääset ainoastaan ostamalla parin saumattomia nailoneita, jos sääresi sellaisten käytön kestävät.

Kengät
näkyvät yhtä paljon kuin sääresikin. Ne eivät saa koskaan olla "lintassa"; mikään tuskin on yhtä tuhoisaa eleganssillesi kuin vinoon astutut kengänkorot. Tämä on muuten seikka, johon useat miehet kiinnittävät suorastaan kiusallisen tarkkaa huomiota.

9 kommenttia:

JenniL kirjoitti...

Hauskoja juttuja :D

Sinilintu kirjoitti...

Tietenkin tällaisista kommenteista voisi naisena (miksei miehetkin toki) suutahtaa, mutta musta on vain hurmaavaa lukea näitä kaikenlaisia naisten ohjeistuksia menneiltä vuosikymmeniltä! Eleganssi on ihanaa, mutta onneks nykyään saa olla ihan Peppi Pitkätossun remssuinenkin jos haluaa (:

Anonyymi kirjoitti...

Niin paras oli tämä: jos käytät ohuita puseroita, mikä sinänsä ei ole lainkaan suositeltavaa...
Repesin:D

suklaasydän kirjoitti...

Hah ihana juttu. Mutta hyvät nuo vinkit silti oli, varsinkin tuo nepparinauhalenkki ja onhan ne linttaan astutut kengät edelleenkin karsean näköisiä :)

secretary kirjoitti...

Go 4 it vol. 2:n Minttu on muuten tehnyt joskus taannoin kuvallisen tutoriaalin toiden nepparilenkkien tekoon. :)

O:n äiti kirjoitti...

Äitini tapaa ommella noita nepparilenksuja; etenkin leveä venepääntie suorastaan vaatii sellaiset... Tuoltakohan vinkki on peräisin?!?

Savu kirjoitti...

Hip hei, tärkeitä huomioita! Vasta opin hupaisan sanonnan, joka tuli mieleen näistä takaapäin nähtävillä olo -ohjeista: Takaa kuin Marilyn Monroe, mutta edestä kuin Esa Pakarinen :P

Rva Herttainen kirjoitti...

Hyvä minä, tihrustin koko jutun tosta kuvasta ja sit skrollasin alaspäin niin olitkin kirjottanut sen :D

Oon muuten nähnyt naisia joilla pussittaa joku kynähame hanurista, mullakin todennäköisesti tekis niin koska en löytäis omalle vartalomallilleni istuvaa, ja siksi on paras jättää käyttämättäkin ;)

Aivan ihana mekko tolla jutun kuvasa olevalla naisella!

Tiina kirjoitti...

Hmh, nämähän ovat ihan oivallisia vinkkejä. :) Ei sitä aina tule mietittyä miltä näyttää takaapäin, kun itse näkee lähinnä etupuolen.

Tuo kuvan mekko on kyllä ihan ylisöpö!