keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Hopeiset hiukset ja sininen kukkamekko

Lindexin mekko on taas tällainen vatsaystävällinen:D Eli ihan normi osastolta ostettu, mutta kun kiristysnauha menee rintojen alla ja helma on leveä, niin tätä voi käyttää mahankin kanssa. Ihan mahtavaa kun tämän malliset vaatteet ovat nyt "muotia", niin oma pukeutuminen ei ole yhtä tuskallista kuin edellisessä raskaudessa. Valinnanvaraa riittää ja käytettävyys säilyy!
Kengät olen ostanut vuosia sitten Aleksi 13 alesta.
Ja sitten niihin hiuksiin...Kiitos ihan tosi paljon teille jotka vinkkasitte Goldwelin Colorance vaahtosävytteestä! Tämä on vielä parempaa kuin se aiemmin käyttämäni Igora. Nyt ensimmäisellä kerralla en antanut vaahdon vaikuttaa kovin pitkään, mutta ensi kerralla uskallan pitää vielä reilummalla vaikutusajalla. Ei tullut yhtään sellaista violettia vivahdetta, mutta kaikki keltaisuus katosi. Hiukset jäivät todella kiiltäviksi ja pehmeiksi. Jee, uusi luottotuote on löytynyt!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä kauniin väriset hiukset. Itse olen luonnostaan blondi ja taistelen jatkuvasti keltaisuutta vastaan. Tässä mulla parhaiten toimivat tuotteet: Hopeashampoo Joico, syväpuhdistava shampoo joka poistaa erilaisia metalleja jotka värjäävät vaaleaa hiusta Cutrinilta Anti-Green Wash. Hopeashampoota käytän useamman kerran viikossa ja syväpuhdistavaa n 3 kertaa kuussa.
Täytyykin kokeilla tuota vaahtosävytettä joskus:)

Henna

Lora kirjoitti...

No tulipas kiva tukka!

Tässähän melkein alkaa itsekin harkita totaalista värinvaihtoa -hmm... Yllättävän hyvä lopputulos kyllä, eikä kiiltokaan jäänyt uupumaan.

tinka kirjoitti...

Todella hyvän väriset hiukset! Pitää itsekin kokeilla omiin kutreihin, mulla on nyt vaaleahkot omat hiukset, mutta vahva punapigmentti.. Eli aika kullanväriset hiukset jos en värjäile.

Oletko muuten ollut reissussa kun sinulla on niin päivettyneet sääret? Mulla on käsissä vielä jotain jäljellä kesän rusketuksesta, mutta sääret on kalmankalpeat!

ellen kirjoitti...

henna: Näissä silver-tuotteissa on vielä se paha juttu, kun ne toimii eri ihmisillä niin eri tavoin! Päädyin kokeilemaan tuota vaahtosävytettä koska aikaisempi hyvä kokemus on myös vaahtosävytteestä. Minulla on joku cutrinin silver- hoitoainekin arkikäytössä.

lora: Tämä kyllä todella tuntuu toimivan!

tinka: Olin tänään mekko päällä partsilla tunnin, varmaan tarttui sieltä vähän väriä.

Merja kirjoitti...

Söpö yhdistelmä tuo mekko ja kengät!

Ansku kirjoitti...

Onpa kaunis mekko!

Cloé kirjoitti...

onko tuo sun oma väri (:?

-L- kirjoitti...

Lähes täydellisen väriset hiukset! Hienot siis tuli! :) Mahtaakohan tuo rasittaa hiuksia minkä verran?

Sinilintu kirjoitti...

Minua kiinnostaa todella vaaleahiuksisten henkilöiden alkuperäinen hiusväri? Haluaisin itse myös tuollaisen tuhkaisen blondin, mutten tiedä kuinka kannattavaa se on, kun oma tukka on aika tumma. Harmi sinänsä.

ellen kirjoitti...

merja: kiitos!

ansku: kiitos:)

cloe: No justhan siihen laitoin väriä;)

-L-: ei tämä vaahto rasita käsittääkseni käytännössä yhtään!!! Mutta eipä vaahto itsessään varmaan kauheasti hiusta "värjää", poistaa vain sen keltaisuuden.

sinilintu: No talvella minulla oli lähes oma väri, kun silloin hiukset muutenkin tummuu. http://hairium.com/index.php?id=302
Juuresta olisi ehkä toi numero 25 tai 20 ilman punaisuutta lähimpänä. Omat hiukset ovat aina vaalentuneet tosi helposti, siis en ikinä laita mitään värinpoistoja tms. Väri on saavutettu pelkällä raidoituksella tai sitten välillä tuhkanvaalea väri koko päähän, joka vaalentaa sen 2-3 astetta.
Mutta just mun yksi kaveri sanoi, että yritti kerran vaalentaa omia hiuksiaan. Laittoi kolme kertaa värinpoiston ja silti mitään ei käytännössä tapahtunut, paitsi että hiusten kunto meni tosi huonoksi. Kai se riippuu tosi paljon hiusten väristä ja laadusta onnistuuko näin vaalea väri. Itselläni sitä punapigmenttiä taitaa loppujen lopuksi olla kohtalaisen vähän.

tipitii kirjoitti...

Miten mulle tuli sellainen fiilis, että mulla olis noin samat kengät valkoisina... Täytyykin käydä kaivamassa ne esille sieltä piilosta, jonne ne ovat onnistuneet pujahtamaan ;)

dolce kirjoitti...

Itsekkin käytän tuota samaista tuotetta vaaleille raidoilleni, ja se on paljon parempi kuin Igora :) Ennen ostin vain sitä Jääkukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Innostuin lapsellisen paljon tästä postauksesta, kiitos! T: wannabe-platina