keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Säihkyvät hampaat

Mekko on Lindexistä, kengät Turun Tildalta. Oikeasti tämä mekko on sellainen tosi leveä, mutta korostan "vyötäröäni" kapealla nauhalla.
Tämä vanha opetustaulu on taas yksi syy siihen, miksi käyn kirppareilla. Tämä on "hirveä" mutta kerrassaan vastustamaton! Ja värit ovat ihanat. En tiedä mihin kohtaan taulu päätyy, mutta varmasti se paikkansa löytää. Vaikka taulu on iso, niin mietin myös pitäisikö tämä kehystyttää. Paspis ja metalliset kehykset voisivat tuoda tähän mukavaa lisäterää.
Mitäs te olette mieltä?


14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No wau, mika taulu!

Terveisin hammaslaakari :-)

Milla kirjoitti...

Hui mikä taulu! Mutta ymmärrän kyllä mikä siinä viehättää! :) Ala-asteella vanhassa kyläkoulussa oli noita opetusaiheisia tauluja hyry mykket.. muutama niistä jäänyt erityisesti mieleen. Välillä itsekin kirppiksillä niihin törmään. Kyllä hampaille jokin paikka löytyy, kivoilla paspoilla varmasti saa kuvatauluun hiukan tämän päivän henkeä.

Ninna kirjoitti...

Taulu on tosi kivannäkönen, varsinkin yksinkertaiseen ympäristöön yhdistettynä :D
Ja masusi on über suloinen, oih :D

Anonyymi kirjoitti...

Mekko on ihana! :)
Mustat papikset tauluun voisivat olla aika makeet!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös toi isoin kuva ole piraija kala? ;)

Siilisuhonen kirjoitti...

Kiva taulu :)


Kerroit joskus marras-joulukuussa ostaneesi apilakukan tuoksuista siivousainetta. Muistatko mistä ostit sitä silloin? Siitä asti se on vaivannut mieltä mutta ei ole tullut kysyttyä mistä sitä saa. :D

Turun Tilda kirjoitti...

Hieno löytö! Meidän koululla ois kanssa pari vanhaa opetustaulua, jotka kässänopet haluaisivat kaupata uusien käsityötarpeiden hankkimiseksi. Oisin ostanutkin, mutta hintaa hilattiin liian korkealle.

Nana Q. kirjoitti...

Ohhoh tuota taulua! Siinä on totisesti jotain ihanan kamalaa. Pikantti lisä kotiisi :)

Petra kirjoitti...

Hei mäki haluun tollaisen; opiskelen nimittäin hammaslääkäriksi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kehystäisin ehkä ympäristön mukaan. Moderniin kotiin kehykset ja kotiin josta löyty ennestään kaveriksi "vanhaa" niin pitäisin sen ihan noin.
Tykkään ite kans henk.koht. hirveesti noista opetauluista:)

Joy kirjoitti...

Tosiaan, vau mikä taulu! Mä olen vähän eri mieltä kuin edelliset, minusta tuollaisen opetustaulun hauskuus/idea saattaisi hävitä kehystettäessä.

Rva Herttainen kirjoitti...

Haha, ihan mahtava! Sopii hyvin siihen tuoliin, vai oliko se nyt hammaslääkärin vai kampaajan? :)

Näin meistä muuten hulvatonta unta. Tulit Lahdesta käymään Helsingissä ja sitten kun käveltiin meille päin niin jätit uudet kenkäsi (ne oli kyllä vihreät eikä noi mitkä just ostit) yhteen kadunkulmaan kun et viitsinyt kantaa niitä eestaas. Mentiin sitten merenrantaan ja sua vähän huoletti että jos tulee huono sää (ja me siis tallustettiin lumihangessa vaikkei ollu ees talvi) mutta mä sanoin että mennään sit vaan nopeesti meille sisään jos alkaa sataa, kunhan eka haetaan ne sun kengät kun ei Helsingissä ole kovin turvallista jättää kenkiä kadunkulmaan kun joku voi ottaa ne :D

Anonyymi kirjoitti...

Hui, suoraan sanoen aika kamala mielestäni... Mutta toiset tykkää eikä omaa kotia tarvikaan muiden mielipiteen mukaan sisustaa, joten siitä vaan :)

-Marie

Rva Herttainen kirjoitti...

No ei ihme ettei mulla riitä pituus pepun yli Iloisessa takissa... Huomasin just että omani onkin kokoa 140. 150 kyllä ois varmaan just hyvä, ei ehkä hihatkaan puristais samalla lailla. Sillon vaan ei ollut alessa niitä isompia lasten kokoja niin piti änkeä ittensä tohon 140-senttiseen ;D