torstai 26. maaliskuuta 2009

Pieni suuri laukku

Iltalehdessä oli juttua Marimekon uutuuslaukuista. Tai oikeastaan vain siitä yhdestä. Aamun Hesarista katselinkin jo, että vihdoin se keltainen, Jenni Haukiolla nähty laukku tuli myyntiin. Ja nyt se on jo loppunut myymälöistä! Onko meillä siis vihdoin joku "trendsetteri" täällä Suomessa?
Ja voi hitsi vieköön, miten upea tuo laukku olisi ollut edellisen postauksen keltaisen mekkoni kanssa...


kuvat iltalehti.fi

Mistä teidän mielestänne tässä nyt on kyse? Vai onko se Niinistö vaan niin ihana:D

11 kommenttia:

ruu kirjoitti...

mitää, tänään juuri kiertelin Helsingissä ja hypistelin kyseistä laukkua? :o että ei kai täysin loppu :D

heini kirjoitti...

Niinistö on yrjö x--) Mutta laukku on ihana :--D

miiamau kirjoitti...

oi toi laukku on kaikista ihanin uusista mareista. on maan minun kukkarolle hieman liian tyyris :(

Rva Herttainen kirjoitti...

Ihailin tota sillon kans Haukion kädessä ja kun näin ekoja kuvia noista laukuista en ollut yhtään yllättynyt et se Haukion laukku oli just Marimekon. Ihanan raikkaita! Ei ihme jos menee kuumille kiville.. En oo ees hintaluokkaan perehtynyt.

Katri kirjoitti...

Kivaa että suomalaisen suunnittelijan laukku on saanut tuollaisen It-bag statuksen. On se kyllä tosi hieno ja varmasti Saugen ja Jennin julkisuusarvollakin on jotain tekemistä asian kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se vaikuttaa, että laukku on Niinistön puolisolla nähty. Onko tällaista edes aiemmin käynyt Suomessa, että jonkun julkkiksen käyttämä tuote myydään loppuun?

Laukku on hieno. Kuka tietää hinnan?

Ja kiitos hienosta blogista, lueskelen usein mutta harvoin ehdin kommentoida. Kaikkea hyvää elämääsi toivotellen
Aliisa

Lapanen kirjoitti...

Itse en usko, että rouva Haukiolla on mitään muuta tekemistä laukun menekin kanssa, kuin että laukku päätyi iltapäivälehden kuvaan hänen kädessään. Laukku olisi myynyt loppuun joka tapauksessa, pelkästään koska se on ihku.

Silvara kirjoitti...

Lahden myymälään oli tullut peräti 3 kpl näitä ja nekin oli ennakkoon varattu. Koko laukkua on tehty vain pari-kolmesataa, näin kertoi ihana myyjä. Syksymallistoon tulee kuitenkin samantyyppinen.

Maria kirjoitti...

Me kelattiin, että tää oli ihan puhtaasi Marimekon pr-temppu ja uutisankka. Kun ujutettiin uutinen et vau, tän ansiosta ne myytiin loppuun, ni sit vasta sen jälkeen ne oikeasti myytiin loppuun ;o Tai niinkun, siis ketä oikeestaan kiinnostaa joku Haukio ja missä piireissä? ;o

marsu kirjoitti...

Katselin Helsingin stokkalla Marimekon uusista laukuista punaista clutchia, joka oli suurinpiirtein saman kokoinen kuin tuo keltainen, mutta yksivärinen ja "kippis"-vuorikankaalla ja hinta oli muistaakseni 249e. Laukku oli "made in china", joka hieman harmitti. Varsinkin kun olen pitänyt Marimekkoa suomalaisena :( Tokihan Marimekko tekee tuotantoaan esim. Virossa ja Portugalissa, mutta Kiina oli ainakin mulle hieman liikaa.

Runway kirjoitti...

toi laukku on kyllä tosi kiva, mutta en kyllä osaa ajatella jennia trendsetterinä. Olen samaa mieltä kuin osa onkin jo kommannut, eli tuo laukku olis kyllä myyty varmasti loppuun muutenkin:)