torstai 26. maaliskuuta 2009

Pääsiästipu(t)

Benetton se vaan on minun juttuni. Tämäkin neulemekko on sieltä. Ihana väri, ihana malli, ihana materiaali. Benettonilla on tällä hetkellä uskomattoman herkullisen värisiä vaatteita! Voin vain kuvitella miten kiva tämä mekko on etenkin sitten, kun voin laittaa vyötärölle kapean vyön...Huivi on anopilta ja kengät DinSko.
Tuo kuva jossa istun sai minut nauramaan. Näytän siinä 50-luvun kotirouvalta, joka odottaa miestä kotiin. Ruoka odottaa tietenkin jo valmiina uunissa:DKuvat benetton.com

Tässä kuvassa tulee hyvin myös esiin mekon kaunis neulospinta. Ja Tritonin kello!

7 kommenttia:

miiamau kirjoitti...

Benettonilla tosiaan on ollut tänäkeväänä herkullisen värisiä vaatteita ja asusteita :)

heini kirjoitti...

Onpa todellakin upea mekko!!! Oh my god :--) <3 Täytyykin mennä tsekkailemaan nettisivuja... muuten, mainitsit joskus aiemmassa postauksessa, että opiskelet - onko se salaisuus, vai voitko kertoa, että mitä :)?

ellen kirjoitti...

miiamau: Ne turkoositkin vaatteet on ihania..

heini: Mä taidan keskittyä täällä blogissa vain hömppäpuoleen:D

Inna kirjoitti...

Minä en ole niin rohkea, että uskaltaisin pukeutua noin kirkkaisiin väreihin. Olen kyllä tylsä ainaisen mustani kanssa, mutta jotenkin minusta tuntuu, että 'näyn' liikaa jos päälläni on jotakin muuta kuin mustaa, beeshiä, ruskeaa tai valkeaa... arkena ainaskin. Viikonloppuun joskus repäisen esim. punaisella mutta muutoin vaatekaappini on säälittävää katseltavaa...

Rhia kirjoitti...

Kävin kattomassa Tritonin nettisivut, tosi hämäriä mainoskuvia =) aika hauskoja.

Rva Herttainen kirjoitti...

Mekossa on aivan ihana malli ja väri on ihanan pirtsakka ja keväinen! Kaikenlaista sitä menee multakin ohi, kun oon alkanut hirveen pihiks enkä raaski ja viitti ostaa vaatteita mistään kaupoista. Ei oo niin pitkään tehnyt sitä että en enää edes osais mennä kauppoihin katseleen... Ja sit jää paitsi. Voin vaan odotella että ne missaamani jutut tulee sit kirpparilla vastaan ;)

Merja kirjoitti...

Tuo benettonin mekko kolahtaa mulle erittäin kovaa! oletko vasta ostanut sen?