lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kattailua ja valitusta

Eilen hain meille vähän krookuksia ja en voinut vastustaa noita limenvihreitä neilikoita... Pakko yrittää luoda vähän keväistä ilmettä edes sisälle, kun ulkona on vielä röykkiö lunta.

Onneksi on edes valoisaa.

Meillä oli eilen kaverit kylässä.Tällaisia lautasmallin irvikuvia ei yleensä taida olla tapana kuvata, mutta tässä on sitä arkielämän realismia kun on kiire. Lapsen mielestähän tämä oli oikea herkkuateria:D Vehnänalkiopastaa, nokare kirnuvoita ja pari hassua tomaattia.


Sitten vielä vähän valitusta telkkariohjelmista. En katso tällä hetkellä sieltä käytännössä juuri mitään. Jokainen lempiohjelmani on telakalla.
En vieläkään ole toipunut shokista, jonka Sunnuntaivekkarin lopetus aiheutti. Se oli aivan omaa luokkaansa, sunnuntai-aamuihin hitsautunut asiallinen keskusteluohjelma. Juontajaparin levollinen haastattelutyyli antoi tavisvieraille pohjan tuoda elämäntarinansa parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Vastaavanlainen ohjelma puuttuu televisiosta kokonaan. Kaipaan keskusteluohjelmaa jossa on hyvä leppoisa ilmapiiri, ei minkäänlaista agressiivisuutta, pääsiäskuusen näköistä juontajaa/lavastetta tai muuta hilipatihappaa. Sunnuntaivekkarin lopetus oli verrattavissa sävelradion lopetukseen, josta en nyt viitsi sanoa tässä yhteydessä yhtään mitään.

Sitten Big Love. Miksi sitä markkinoitiin niin hemmetisti, näytetään yksi tuotantokausi ja sitten ei kerrota mitään jatkosta? Onko siitä nyt jo kaksi vuotta kun ohjelma "jäi tauolle"? Sarja oli kuitenkin tosi hyvä. Chloe Sevignyn ja muiden vaimojen näyttelijänsuorituksia kelpasi katsella.

Toinen nelosen rimanalitus koskee Näkijää. Sekin oli lempisarjani. Jännittävä, hauska ja ihan omanlaisensa muiden yliluonnollisten mättösarjojen joukossa. Patricia Arquette on muutenkin yksi lempinättelijöistäni. Vuosi sitten riemastuin- ohjelma palasi ruutuun. Ajankohtana oli lauantain alkuilta ja ihmettelin, miten sitä voidaan näyttää siihen aikaan. Sarjassa on kuitenkin aika pelottaviakin kohtauksia. No, parin jakson jälkeen nelonen lopetti sarjan näyttämisen ilman mitään selityksia. Oli hyvä että sitä ei näytetty alkuillasta, alunperinkin sellainen ajankohta oli tosi kyseenalainen. Mutta miksi lopettaa koko sarja ilman selityksiä?!?!
Törkeää.

17 kommenttia:

papaija kirjoitti...

Mä oon kans viime aikoina haikaillu Big Loven perään. Aika outoa, ettei siitä ole näytetty kuin se yksi kausi.

khr kirjoitti...

Nyt harmittaa, etten tajunnut eilen käydä hakemassa neilikoita tukkaan tätä iltaa varten. Rakastan niitä.

Turun Tilda kirjoitti...

Sunnuntai vekkari oli hyvä juttu ja sävelratio ihan ehdoton! Katsoin myös sitä Big Lovia.

Sitten vielä siitä eilisestä postauksesta - Hemnes on tosi hyvä sarja! Meilä on yöpöytä sitä ja ajattelimme hankkia sen penkkiarkun, jos häälahjarahaa saadaan. Myös sarjan vaatekaappi harkinnassa!

Tulipa polte hankkia kevät kukkia ikkunalle, kun katselin noita kuviasi. Haluaisin helmihyasintteja peltipurkkeihini...

melissa_ kirjoitti...

Mitäs muuten kaverit tykkäsi uudesta hammastaulusta ja "hammaslääkäri" tuolista sen seurana? :-D

Anonyymi kirjoitti...

Meillä jäätiin "tv -tauolle" silloin kun kaapeliverkon digi-jatkoaika päättyi (huh, onko siitä tosiaan jo vuosi?!)Syynä mm. huono ohjelmatarjonta ja laatuun suhteutettuna kovat kulut. Tv-lupamaksu taisi nousta juuri silloin, digilähetykset temppuilivat ja tietenkin olisi vielä pitänyt se boksikin hankkia...

Tällä hetkellä ei ole enää edes harkinnassa siirtyä takaisin tv -aikaan.

Hippiäinen

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Todella kaunista! "Lautasmallin irvikuva" :D

Rhia kirjoitti...

Tv-kanavat eivät hirveästi katsojiaan kuuntele kun mielivaltaisesti päättävät sarjojen esityksestä ja jatketaanko niitä vai ei. Itseäni jäi erityisesti kaivelemaan aikoinaan kun Star Trek -sarjoja ei koskaan näytetty suomen kanavilla kokonaan. Tosin nyt otan vahingon takaisin Sci-fi-kanavalta =) Samoin Tru Calling-sarjan viimeiset jaksot jätettiin näyttämättä. Joskus syy löytyy kuitenkin kauempaa eli itse sarjan tekijöistä. Jonkun sarjan tekeminen on saatettu lopettaa vaikkapa kesken kauden jos katsojaluvut amerikassa eivät ole olleet haluttuja. Näin kävi juuri tuolle Tru Calling-sarjalle, tosin Suomessa ei silti näytetty viimeisiä keskeneräiseksi jääneen seasonin jaksojakaan.
Big Love kuitenkin menee jo näköjään kolmatta tuotantokautta jota parhaillaan esitetään, yhdeksäs episodi saa ensisiltansa huomenna.

Mikäli ulkomaisten sarjojen tuotantokaudet ja esitysajat kiinnostaa niin niitä pääsee helposti selailemaan tuolla -->
http://epguides.com/

Olga kirjoitti...

Big Love oli yksi niistä hyvin harvoista tv-sarjoista, joita jaksoin seurata. Ärsyttää, kun en saa tietää, miten sarjassa sitten lopulta käy. Grrr!

MouMou kirjoitti...

Tulipa kaunis kattaus.:)

Anonyymi kirjoitti...

Sävelradion jatke on nykyään netissä www.studio55.fi. Jostakin syystä sitä markkinoidaan jonakin yli 55-vuotiaiden radiona, mikä on minusta vähän kummallista, koska onhan meitä nuoriakin nostalgikkoja. :)

N. kirjoitti...

Siis mitäh!? Me on oltu vuosi ilman telkkaa joten oon ihan ulkona. Eli sunnuntaivekkari lopetettu. järkkyä.

Ellie kirjoitti...

Ihanan keväisiä kukkia. Kinder ateria oli varmasti hyvää ;)

Vilma kirjoitti...

Telkkarista ei tule kyllä mitään katsomisen arvoista. Sairaalaa olen seuranut alusta asti ja Greyn anatomiaa ja luontodokumentteja katson jos jaksan, mutta siinäpä ne melkein on. Niin ja Metsoloita unohtamatta, mutta niitä katson ennemmin dvd:ltä omaan tahtiin. Mutta kaikki Täydelliset naiset sun muut, joita joka ikinen nainen katsoo ei uppoa muhun. Melkein voisi luopua koko telkkarista..

Sävelradio oli ihana, kuunneltiin sitä aina serkun kanssa mummolan mökillä :)

Lora kirjoitti...

Olipa ihana kuva tuosta kattauksesta, suorastaan tympäisee katsella omaa sekasotkua jonne kauniitkin kukat "hukkuvat" sekaan...

Roosa kirjoitti...

Oi Big love <3 Oli ihanin sarja pitkään aikaan mut ei sit jatkoa millään :/

Maria kirjoitti...

Big Loven jatkosta ei ilmeisesti ole vielä tietoa, mutta Näkijä jatkuu 17.6. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos anonyymille tuosta Sävelradio-vinkistä. En edes ole muistanut vanhaa rakastani, olen kai jonkun tauon jälkeen kuvitellut Sävelradion muuttuneen Iskelmäradioksi.

Nim. Toinen nuorivanha Nostalgikko