keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ja näin häviät taustaan

Niin, näin pysyt sopivan huomaamattomana.
Pukeudu suojaväriin.
Ja tähän Tiiti keksisi vielä jotain tosi nokkelaa. Tiitin blogi on minun suurinta viihdettä. Kunpa häneltä voisi tilata aforismin joka päivälle:D
No joo...Mutta aika hauskasti häviän tässä ensimmäisessä kuvassa sisustukseen. Päällä Lindexin tunika, Ichin hame ja Espritin neule.
Ostin nämä tyynyliinat kirpparilta yhteishintaan 3€. Niissä toistuu kaikki meidän kodin värit tosi kivasti!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on kaunis tyyli. Ja ihanaa miten nätisti pukeudut masusta huolimatta. Nykyään näkee usein jotain ihmeellisiä viritelmiä vauvamasujen kanssa. Ja huomasin muuten että onpas teillä oikein kaunis sohva. Saako udella mistä löytää tuollaisen ihanuuden? (:

ellen kirjoitti...

anonyymi: kiitos! Sohva oli jostain ihan perus huonekalukaupasta, en enää muista mistä niistä. Tämä oli kuitenkin joku mallikappale joka "ei ollut lahtelaiseen makuun":D Ja meillä tärppäsi! Sohva on ollut ihan mielettömän hyvä. Ja koska se on nahkaa, se on maailman helpoin pitää puhtaana.

tiiti kirjoitti...

hihi, kiitoksia. ei multa aforismeja saa, mutta olen ajatellut tuotteistaa päivittäisnillityksen maksullisiksi 160 merkin pituisiksi tekstiviesteiksi. lyhytsanomawhine.

ja sää näytät taas herttaisen valoisalta vähäsen taustanvärisenäkin, kuten aina :)

ellen kirjoitti...

No niin, tuli sieltä taas jotain sietämättömän nokkelaa:D

Rva Herttainen kirjoitti...

Melkein outoa nähdä teidän olkkarissa noin paljon väriä. Mutta tosi kauniisti sopii! Niin kuin sopii rouvakin taustaan :)

Turun Tilda kirjoitti...

On todella harmonista! Ei harmoonista :D