lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävänpäivädisco

Tänään ei ollut ihmeitä ohjelmia. Mies ei ole kotona, joten lapsen kanssa lähdettiin leffaan. Se oli ensimmäinen kerta hänelle "oikeissa elokuvissa". Siitä lisää lopussa.


Ystävänpäivälahja <3


Ja kukkia lukijoille:)No niin, eli tämä elokuva oli nimeltään Discomadot! Ei vitsit että se oli hyvä. Antti mene katsomaan kun ehdit...
Lapsi oli kohtuullisen täpinöissään ja jaksoi hyvin katsoa koko elokuvan. Ja niin jaksoin minäkin. Keskiverto-elokuvia roimasti parempi ja hyväntuulisempi!

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Varmaan ihanaa oli lapsella päästä ekaa kertaa leffaan! :)
Mä ainakin muistan että ne ensimmäiset elokuvat oli ihan mahtavia kokemuksia, ja jokainen minkä olin juuri nähnyt tuli all-time lempielokuvakseni ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
mistä toi sun koru on ostettu? Ihana!

Shandi kirjoitti...

Lasten elokuvat ovat usen ihania, etenkin lapsen kanssa katsottuna. Myös teatteri on kokemus jonka haluaisin kaikille lapsille antaa. Omat 10 ja 4 v olivat aivan haltioissaan päästessään katsomaan Herra Hakkaraista teatteriin syksyllä. Ja minä itkin liikutuksen kyyneliä moneen kertaan lasten onnea ja innostusta katsoessani.

N. kirjoitti...

Ei kyllä uskois tuosta ekasta kuvasta, millainen masu sivuprofiilista löytyis :) Ja kiitos vinkistä discomatojen suhteen.. Oon miettinyt onko se hyvä meiän 4-veelle, mutta ilmeisesti on siis. Sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis koru!:)

Tiina kirjoitti...

Oi ihanaa. Varmasti mukava reissu, ja kun vielä elokuvakin sattui sopivasti hyvä! :) Itsekin odotan sitä, että saadaan tyttären kanssa mennä elokuviin ja teatteriin. Ei ihan vielä.. :)

Joy kirjoitti...

Oi miten kaunis koru JA asu!