perjantai 27. helmikuuta 2009

Valmiina kevääseen

Kun on nimittäin uusi kevättakki! Kaverini osti tällaisen sinisenä Ginasta ja se oli niin ihana, että piti hakea harmaa itselleni. Malli on tähän hetkeen mitä sopivin;) Ja huppu on ihana lisä.


Laukku on kirpparilta, maksanut tosi vähän mutta on ihan nahkaa.


Odotan jo kovasti, että pääsisin käyttämään näitä ihania Vagabondeja! Koskas ne lumet yleensä sulaa?


18 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Nuo vagabondin kengät! Ai kun ihanat! Olen haaveillut juuri tuollaisista, huokaus.

-L- kirjoitti...

Hieno takki!! :) Huppu tekee siitä erityisen söpön. Tuo kissanaamio punaisella tussilla oli huippuhauskaa! Tai siis näin jälkikäteen. Sillä hetkellä tuskin nauratti.. :)

Ellie kirjoitti...

Takki on hieno löytö ja sopii juuri tuohon tilanteeseen. Teillä on ollut tapahtumarikas viikko, toivottavasti olette jo paremmassa kunnossa :)

Sinttu. kirjoitti...

Tuota samaista takkia kokeilin itsekin, mutta olin varsin pettynyt, sillä näytin siltä kuin olisin raskaana, mitä en siis ole. Muuten takki on todella kiva, varsinkin materiaali miellytti. Ihanaa että se on sinulle noin sopiva!

ellen kirjoitti...

maija: Kengät ovat olleet tosi hyvä ostos!

-L-_ Niin, no jälkikäteen..

ellie: Joo, ollaan kyllä:)

sinttu.: No siltä efektiltä ei tässä takissa voi välttyä! Takki on kuitenkin ylhäältä siro ja tasapainottaa mielestäni kivasti kokonaisuutta vaikka oikeasti alla ei olisi mahaa;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kyllä teillä on tapahtunut!! Ihana takki, täytyykin käydä kokeilemassa...

N. kirjoitti...

Kurja sanoa näin, mutta "helpottavaa" kuulla, että muutkin harvoin sairastavat sairastuu mahatautiin. Meillä viime viikolla sama juttu, lapsi (4v.2kk) ei ollut koskaan ollut kipeänä eikä kuopuskaan ja yht´äkkiä koko perhe oli oksennustaudissa.
Itsekin olin viimeksi sairastanut varmaan 9-vuotta sitten. Harmitti tooosi paljon >:(

Inna kirjoitti...

Onpas ollut tapahtumarikasta. MInun siskoni leikki pienenä perhosta ja verhoutui vauvanrättiin ja piirteli mustalla texmarkilla viivoja naamaansa. "Äiti kato, mä oon perhonen!"

anki kirjoitti...

oi ihanaa, olet tullut takaisin! en ole tammikuisen lopettamisilmoituksen jälkeen käynyt täällä kuin kerran, mutta nyt joku oli linkittänyt sinut, ja täällä onkin paljon uutta luettavaa! ihanaa ihanaa! tervetuloa takaisin!

Cerisier kirjoitti...

No olipas tosiaan varsinainen löhöloma! Miten kaikki aina sattuukin samaan aikaan.

Kiva takki ja tosi söpö laukku :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanuustakki päälläsi. En näyttänyt yhtään noin tyylikkäältä raskaana ollessani.

Meillä: mies kaksi viikkoa työreissulla, 2-vuotias mahataudissa, 1-vuotias ei ole yhtään kipeä vaan energinen kuin sähköiskun saanut.

Äiti: katselee tällä hetkellä molempia nukkuviaan pikkuhirviöitä =)

Pongahdin blogiisi yhden jos toisenkin muotiblogin kautta. Minulla ei ole vielä omaa blogia, mutta ajattelin sellaisen tehdä ja kertoilla opiskelevan 23-vuotiaan kotiäidin arjesta. En tiedä ketä se voisi kiinnostaa.

-Sara-

Anonyymi kirjoitti...

Ompa ollut tapahtumarikas viikko teillä. Minä olen viettänyt päiväni melko tarkkaan blogisi parissa. Olen lukenut alusta asti kaiken. En yhtään ihmettele suosiotasi, nautin kaikesta lukemastasi. Tyylistäsi, tekstisi kauneudesta ruoka ohjeistasi ihan kaikesta, tekemästäsi taiteesta. Odottelen uusia postauksiasi, niistä nauttien.mirjam

Ocean kirjoitti...

Vitsit et oot kauniisti raskaana. :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea takki!!<3 Ihanan raikas kevättyyli. Mitä koulu(j)a olet Ellen käynyt?

Ouna kirjoitti...

Onpa hurmaava takki ja sopii niin tyylisi! En voi olla ihailematta miten jaksat panostaa pukeutumiseesi vaikka on yksi pieni lapsi ja uusi tulossa. Repesin myös tuon kissanaamion kohdalla. :)

Vilma kirjoitti...

Mulla on siis toivoa löytää kevättakki :) Tuollainen olisi kaunis.

Onpas teillä ollut hulinat. Yleensähän se menee juuri noin, että kaikki mitä on tapahtuakseen, tapahtuu rytinällä kaikki kerrallaan. Toivottavasti olette vastoinkäymisissä jo voiton puolella!

Anonyymi kirjoitti...

onko myöhäistä kysyä et oliko kallis takki ja olikohan niitä tummana? t.samassa jamassa tarvis takkia :D

ellen kirjoitti...

anonyymille pikainen vastaus...Eli oli aikas kivan edullinen, 29,90!!!! ja näitä oli myös mustana. äkkiä siis ostamaan tällainen, suosittelen!