perjantai 13. helmikuuta 2009

Ruokaa

Oli pakko kokeilla tuollaista uutta Creme Bonjour cuisinea. Se oli thaityyppinen, sitruunaruoholla maustettu ruoanlaittofraiche. Ja kyllä siitä tuli nopeasti ihan hyvä itämainen kanakastike!
Paistoin wokissa kanaa, purjoa ja paprikaa. Sitten vain tuo valmis kastike sekaan ja vähän limeä lopuksi. Tosi helppoa ja hyvää. Munanuudelit maustoin ikuisuuslempparillani, Rajahin Currypastella.


Ja tältä se sitten valmiina näytti:)

6 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Kiitos vinkistä - suunnitelmissa on ollut laittaa viikonloppuruoaksi jotain hyvää thaiviritteistä, täytyykin kokeilla tätä! :)

Ocean kirjoitti...

No voi naaaam! :P

Vilma kirjoitti...

Nam! Vaikka en olekaan kanan suurimpia ystäviä niin tuo on kyllä herkullisen näköistä. Miten ihmeessä sä keksit aina noin simppeleitä, mutta kuitenkin erilaisia ruokia? Tänään olisi kauppareissu tiedossa ja lista ammottaa tyhjyyttään :/

Roosa kirjoitti...

Näyttääpäs tosi hyvältä :) Osaatko sä syödä puikoilla?! Mä en vaan ymmärrä miten se on oikeesti mahdollista tän hiton painovoiman takia :D

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä! :)

Nuo nuudelit on tosi käteviä ja hyviä, ihan lemppareita!

N. kirjoitti...

Tykkään noista serveteistä. Minkä tuotantoa ne on?