lauantai 6. joulukuuta 2008

Tänään ruokana

Vero modan pusero on ostettu joskus alesta ja hame on Goshan.Tein taas intialaista ruokaa. Basmatiriisin kanssa oli kanakastiketta. Ensin marinoin kanat jogurtissa ja mausteissa, kastikkeeseen tuli currytahnaa, korianteria, suolaa, tummaa sokeria, tuoretta inkivääriä, valkosipulia, paprikaa ja reilusti turkkilaista jogurttia. Lopuksi tietenkin limeä!
Leipä oli ihan valmista, olen alkanut laiskistumaan enkä jaksa tehdä itse naanleipiä kuten ennen:´´( . Kai tämä vielä tästä. Leivän kanssa oli kurkkuraitaa.


7 kommenttia:

norppa kirjoitti...

apua, hirveä nälkä tuli katsoessa tuota ruokaa :D kuulostaa ja näyttää hyvältä.

Heidi kirjoitti...

Nälkä on vaivanu jo jonku aikaa eikä yhtään helpottanu tuo kuva herkullisesta ruuasta! Itte meinasin valmistaa itsenäisyyspäivän ruuan tuossa myöhemmin iltapäivästä, nyt on pärjättävä leivälä siihen asti.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköistä!
Olen ennenkin miettinyt, että millä tuon riisin saa noin nätiksi "palloksi"? Jollain kupilla vaan vai onko siihen jotain ekstra-kikkoja? :)

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

sinulla on todella paljon vaatteita! Missä ja miten säilytät niitä? Onko enemmistö viikattuna hyllyillä vai tangoilla roikkumassa?

ellen kirjoitti...

norppa: Oli ihan hyvää:)

heidi: Samoin!

anonyymi: Ihan vaan lasin avulla, se on tosi helppoa.

anonyymi: Sekä että, mekot ym roikkuu tangoilla ja paidat on viikattuina. Lisäksi vaatteet joita en käytä kovin usein, on "yläkaapeissa" pakattuina, missä ne eivät vie turhaan tilaa.

Edit kirjoitti...

Oi nam mitä ruokaa. 8)

Matroskin kirjoitti...

Masuasukki varmaan heitti volttia riemusta, kun sai tuollaisen herkkuaterian napanuoran kautta :)