maanantai 1. joulukuuta 2008

Söpöä <3

Nicole Richie Harlow-tyttärensä kanssa. Molemmilla kerrassaan hurmaavat pipot!


Millaisia pipoja/hattuja te tykkäätte käyttää talvisin? Minulla on valkoinen tupsupipo, jonka saa solmittua leuan alle kiinni. Korvien kohdalla on fleecevuori. Se on paras pipo ikinä! Söpö, yksinkertainen, vähän hassu ja silti ihan tyylikäs. Niin, ja ennenkaikkea lämmin!
kuva people.com

6 kommenttia:

Rubio kirjoitti...

Voi miten ihana kuva. Itselläni on pipoa ja myssyä kaikissa mahdollisissa väreissä ja malleissa..niiden alle on niin helppo kätkeä kiireisinä aamuina kohti Saturnusta osoittava letti. :)

sugar kane kirjoitti...

Hmm, mun mielestä Nicolen överirusketus ja paksu pipo (joka vielä on asennettu taatulla yläasteen jätkä -staililla outoon kulmaan otsalle) ovat jotenkin ristiriidassa keskenään.

Itsekin kyllä tykkään isoista pipalakeista, materiaali saa tosin olla ohuempaa, eikä missään tapauksessa keinokuitua. T. Hiljainen hikitukka

khr kirjoitti...

Minä en pistäisi pipoa päähäni jollei sen pari kertaa talvessa olisi pakko. En ole vielä löytänyt myssyä joka sopisi munapäähäni.

julle kirjoitti...

Oi kun on ihana kuva ! :)

Oikeastaan aika samantyylisistä tykkäilen kun tuo Nicolen pipo. Vähän löysä, mutta pysyy kumminkin päässä.
Ja mieluiten esim. palmikkuneuletta siinä "tavallisen neuleen" päällä niin hyvä tulee. :>

Laine kirjoitti...

Minulle pipo on hiusmallista riippuva juttu. Pipo näyttää mun päässä siedettävältä vain, jos mulla on n. harteille ulottuvat, suorat hiukset. Silloin mulle käy semmoinen kypärämäinen peruspipo. Just tänä talvena mulla on semmoinen tukka, että pipo sopii, ja viime viikonloppuna neuloin niitä kaksi. Toinen on Amy Blattin kid mohair/villalankaa hempeissä jätskiväreissä, ja toinen on asiallinen musta & tumma harmaa täyttä villaa.

Jenni kirjoitti...

Minä olen kyllä pipo-ihmisiä. Sellainen vähän liian suuri myssykkä tupsulla varustettuna on paras mahdollinen. :)