keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Samassa hameessa

Ilmeisesti todella pidän tästä hameesta, koska se on päällä nyt kolmatta päivää putkeen. Benettonin villatakki on ihan samaa sävyä.Pieni sisustuskärpänen on taas iskenyt. Paras sisustusratkaisu on yleensä kuitenkin perusteellinen siivous, ja sitä olen tässä harrastellut muutamana päivänä. Sisusta rennosti- kirjassa on ihania värejä ja kuvia. Noi puuraput, aah.


Mummolassa oli tuollainen jättimäinen kultapeili kun olin pieni. Mummu aina pelkäsi että se kaatuu meidän päälle, sitten se myytiin pois...Meillä ison peilin virkaa hoitaa Ikean Hovet. Se on ollut kauniin yksinkertainen peili.


Olen niin iloinen, että emme ole myyneet lapsen pinnasänkyä pois, vaikka välillä ajattelin, että emme todellakaan sitä enää tarvitse:D Hyvännäköistä pinnasänkyä ei ole ihan helppo löytää ja omaamme etsittiin pitkään, kunnes lopulta huuto.netissä onnisti. Metallisängyssämme on tosi överit kultapäädyt, mutta se on ihan huippu!


Jouluisin kaipaa pientä kimallusta...Täytyy varmaan vielä viritellä jotain blinkettä meillekin.


Leivoin pullaa. Pullistani tulee aina tosi rumia ja isoja,
mutta hyviä.

13 kommenttia:

Janika kirjoitti...

Munki pullista tuli ennen aina tosi isoja, mutta sitten kerran tein vaan niin pieniä että ajattelin niistä tulevan sellasia Pågenin minipullia mitä myydään pusseissa, mutta niistä tuli ihan normaalikokoisia.

Rva Herttainen kirjoitti...

Mmmm, näyttää tosi herkullisilta! Tolleen sopivasti raa´ahkoa sisältä ja reilusti kaikkea :) Nam. Mä en ikinä osaa ennustaa sitä kohoamista ja mun pikkuruisista korvapuusteista tulee normaaleja, vähän niinku Janikalla.

Olis kiva nähdä teidän pinnasänky, mutta varmaan viimeistään keväällä/kesällä se vilahtaa kuvissa :)

Matroskin kirjoitti...

Ihana vaahtokarkki! Eikun se olikin "Ellen"! Portaat taitavat mennä pilalle, jos maali on noin huonossa kunnossa, eikö maalin tehtävä ole ennen kaikkea suojata puuta? Romuromantiikka näyttää aina lehdissä kivalta, mutta omassa kodissa vaan siltä, että ollaan köyhiä – meillä siis.

PupuLihavisto kirjoitti...

Heh, munki pullista tulee aina kamalan lihavia, mutta munsta se oon vaan jotenkin sympaattista:) Ihania sisustuskuvia muuten, meilä on eteisessä semmonen iso kultareunanen peili, mutta se on ihan Askosta ostettu...

mimosa kirjoitti...

Nam!

Hei nyt kun on ollut puvuista puhetta, tässä linkki Ruotsin Silvian pukuihin Nobel-gaaloissa viimeisen 30-vuoden ajalta:

http://nobelprize.org/
award_ceremonies/banquet/
queensgowns/

Oli mielenkiintoinen miten näkee ajan kulun! Ks. varsinkin viimeisin puku, tai siis viime vuoden. Mielenkiintoista nähdä mitä hänellä on yllään tänä vuonna..

Edit kirjoitti...

Mulla on toi sama kirja. :) Näyttää hyviltä pullilta.

ellen kirjoitti...

janika: Mun pitäis varmaan kanssa kokeilla minipullien tekemistä...

rva herttainen: Joo, pitää olla paljon sokeria, kanelia ja voita:)

matroskin: eh eh. No mutta entä vaha? Se olisi minun ratkaisuni vanhalle puulle!

pupulihavisto: Sellaisetkin peilit, joissa on peilistä kaiverretut kehykset ovat hienoja.

mimosa: Hauska linkki!

edit: :)

Tuatara kirjoitti...

Ihanan pirteä tuo pinkki villatakki + NoaNoan hamonen yhdistelmä - näillä keleillä (vettä vihmoo vaakasuoraan ja aina vaan on pimeää...5kk:n marraskuu) tarvitaan juuri ihania piristysruiskeita. Meillä lapset kärttävät leipomaan pullaa. Innostit minutkin aiheeseen, joten 2,5 dl taikina kohoamaan siis.

Riikka kirjoitti...

Kivan keväinen asu näin joulun alla :). Hame on tosi söpö. Munkin pullista tulee jättimäisiä :/ mikä juttu siinäkin on...

Tiia kirjoitti...

NoaNoan vaatteet on ihania. Ollaan päätetty ystävän kanssa ottaa NoaNoan vaatteet meidän työvaatteiksi..ei kökömpi idea vai mitä? ;)
nyt maistuis pulla :P

Mirka kirjoitti...

Näyttää herkulliselta! Nyt iski minuunkin varsinainen pullahimo, ehkä pitäisi leipoa tässä joku päivä... Slurps!

dolce kirjoitti...

Herkullisia sisustuskuvia ja herkullisen värinen asu :) Ai joo ja pullat näyttää kanssa herkullisilta!

Taika kirjoitti...

Tuo hameesi on kaunis ja persoonallinen, ja pinkki villatakki sopii sen kanssa todella hyvin yhteen.

Isot pullat maistuvat pienempiä paremmilta. NAM!