sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Kirsikankukkia

Tämä päivä on hujahtanut paniikinomaisia joululahjaostoksia tehden. Jotain pientä ostin itsellenikin, nimittäin tämän The Body Shopin uutuustuoksun. En ole pystynyt käyttämään mitään hajuvesiä muutamaan kuukauteen, mutta TBS:n bodybutterit ovat olleet ahkerassa käytössä. Kirsikankukkatuoksu oli kuitenkin ihanan kevyt ja raikas, eikä siitä tullut yhtään huono olo.
Pullon taustalla on toinen yöpaitaostokseni. "Palmu-Trikoon" pinkki yömekko on somistettu valkoisin pitsein. Ei sellaisia saa enää mistään!


Alkaakos muiden joululahjaostokset olla tehtyinä? Mitä te toivotte tänä vuonna joulupukilta?

9 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kohta on ostokset tehty.:) Itse toivon tänä vuonna ompelukonetta, jotta voin todistaan itselleni ja koko maailmalle, etten ole tumpelo... Vaikka olen!:D

Marge kirjoitti...

Kaikki paketit odottavat olkkarin nurkassa aattoa. :) Tänän vuonna itselleni toivon mm. Muumimukeja (talvimuki ja haisuli erityisesti), Sec and the city -tuotantokausia, valkeaa torkkupeittoa, yöasua ym. :) Ja uutta autoa. :D

Anonyymi kirjoitti...

kävin kiinassa marraskuussa, joten kaikki hankinnat tehty jo aikoja sitten.

khr kirjoitti...

Tuo tuoksu on uusinta-uutuus, se oli aiemmin kausituotteena :) Odotan innolla josko Joulupukki toisi sen minulle. Ihana tuoksu.

vali kirjoitti...

Ostokset ovat loppusilausta vaille valmis. Yksi (tärkein?) enää puuttuu, en ole nimittäin ostanut itselleni vielä mitään :)

Matroskin kirjoitti...

Ostokset oli periaatteessa jo tehty, mutta kun kuulin, miten paljon ystäväni antavat lapsilleen lahjoja, sain tunnontuskat ja tilasin netistä lisää. Minulla oli vain yksi lahja molemmille... Äidin kaulaliina tosin ei taitane valmistua jouluksi, nyyh. Lapsille tilasin leikattavan puisen kanapaistin täältä: www.leikkien.fi. Ihania leluja.

Bettyllä oli yhdessä jaksossa juuri sellainen aamutakki kuin kirppislöytösi.

Mimmu kirjoitti...

Päädyin tänne naapurin tätisi vinkistä.. Olemmekin kerran jo tavanneet, jos muistat. Kiva blogi sinulla. Hyvä fiilis. Piristät kummasti tätä kurjaa sairastelupäivää. Ja oon niiiin kade noista sinun kirppislöydöistä!

Krista kirjoitti...

Kerranki oon saanu "ajoissa" ostettua kaikki lahjat, ja tänään ostin viimeiset. Mahtava olo, kun ei tarvii enää stressata niistä! :-) Tosin varmaankin jotain suklaata ostan vielä kaikille lisäksi.

Cerisier kirjoitti...

Osa ostoksista on tehty, loput tehdään itse. Minä toivon lahjaksi lähinnä kirjoja, ja niitä ostin jo varan vuoksi itse itselleni kaksi :D Jouluna pitää tulla useampi kirja, jotta luettavaa riittää useammaksi päiväksi :)