torstai 18. joulukuuta 2008

Juhlahuivi itselleni

Pikkumustat kotelomekot eivät tällä hetkellä mahdu päälle, ja juhlapukeutuminen on vähän haastavampaa. Koska rakastuin Cavallin silkkikankankaisiin palavasti, ompelin itselleni suuren juhlahuivin mustapohjaisesta, japanilaistyylisestä kankaasta. Tällä saa mustat ja vaaleat, yksinkertaiset asukokonaisuudet helposti juhlaviksi. Olen koukuttunut silkin käsinompeluun ihan kertalaakista!
Päällä Hennesin trikoopaita ja Gina Tricotin trikoohame.


11 kommenttia:

triny kirjoitti...

Mistä olet ihanat kankaat ostanut?

ellen kirjoitti...

triny: eurokankaasta

Matroskin kirjoitti...

Raskaudessa on ihanaa se, kun kerrankin pömppömasu saa näkyä. Ihana huivi, ihan kuin prinsessan.

ellen kirjoitti...

matroskin: Nojoo, mutta pieniä pukeutumiseen liittyviä haasteita se aiheuttaa, hyvässä ja pahassa!

Tiina kirjoitti...

Minun täytyy kyllä udella miten pystyt käyttämään mustia vaatteita, vaikka teillä on (vaaleakarvainen) kissa? :) Vai olenkohan ainoa jonka elämän kissankarvat täyttävät siinä määrin, etten esimerkiksi voisi laittaa tässä postauksessa olevaa mustaa asukokonaisuutta päälleni. Harmi sinänsä, koska olen aina tykännyt mustasta. Toki tykkään kissoistani (niin, mulla on peräti kaksi karvaajaa) mutta joskus olisi kiva jos ei tarvitsisi heilua sini-tarrarullan kanssa, vieläpä laihoin tuloksin. :)

vali kirjoitti...

todella kaunis huivi. jotain japanilaistyylistä voisin harkita omaankin juhlaukeutumiseeni.

ellen kirjoitti...

tiina: Meidän kissa asuu nykyään anopilla, niiden kissan kaverina! Mutta kyllä niitä karvoja tosiaan tarttuu silti ihan kiitettäväksi. Ilmastointiteipistä vaan rulla käteen ja painelemaan.

vali: Niin, onhan noi huivit kaikenlisäksi todella monikäyttöisiä

adriana kirjoitti...

Upea asu! :)

Nuudia kirjoitti...

Olen tässä nyt muutaman kuukauden seurannut blogiasi. On ilo lukea sun tekstejä ja katsellä niitä ihania kuvia. Nyt jään kuitenkin lomalle ja joudun olemaan hetkeksi erossa tietokoneesta eli toivotan nyt jo koko perheellesi hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

*~SL kirjoitti...

Tyylikäs asu ja ihana huivi! näytät hoikalta

heini kirjoitti...

Onpa kaunis asu< 3